RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty / All Press

Derfor vraket han Tottenham i siste sekund

Sist oppdatert:
Se hva som ble tungen på vektskålen for Eden Hazard.

Eden Hazard har fått en strålende start på Chelsea-karrieren, og står med seks målgivende pasninger og ett mål på sine fem første ligakamper.

En utrolig prestasjon, med tanke på at Chelsea har scoret ni mål denne sesongen.

Belgieren har vært lysende, men faktum er at han kunne herjet for Tottenham denne sesongen, ikke Chelsea.

Vraket Tottenham
Over tre sider i tirsdagens utgave slår France Football opp et intervju med Hazard, der superstjernen forteller om det vanskelige klubbvalget han sto overfor i sommer.

- Det stemmer at Tottenham fristet meg. De var et ungt lag som lå på tredjeplass på tabellen. Dessverre så gikk det ikke så bra mot slutten av sesongen, sier Hazard i intervjuet som er gjengitt i Daily Mail.

Og det var nettopp den dårlige sesongavslutningen som gjorde at 21-åringen droppet å skrive under for White Hart Lane-klubben.

- De kvalifiserte seg ikke for Champions League. Det ble tungen på vektskålen, forteller Hazard.

- Naturlig valg
Tottenham gikk glipp av Champions League fordi nettopp Chelsea tok en overraskende seier i turneringen. Det skulle vise seg å bli dobbel lykke, da seieren førte til at Hazard valgte å bli blå, ikke hvit.

- Tittelen i Champions League og kvalifiseringen til neste Champions League hadde mye å si, for klubben gjorde det ikke bra i ligaen. Da Chelsea vant finalen, ble de et naturlig valg for meg, sier han.

LES OGSÅ: Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

Hazard forteller samtidig at han måtte overbevises om at ville passe inn i Chelseas spillestill.

- Det var ingen som egentlig likte Chelseas måte å spille fotball på forrige sesong. Direktørene deres forsikret meg om at klubben skulle hente mange gode spillere jeg kunne samarbeide med, og Oscar, Marko Marin og jeg liker alle sammen å ha ballen i beina, sier Hazard.

Lo av seg selv
Belgieren endte til slutt opp med å koste 32 millioner pund. Han hevder prislappen ikke er en byrde, selv om det startet på en smått komisk måte. Hazard prøvde et triks i Community Shield-kampen før sesongen, men endte opp med å deise rett i bakken.

- Folk spurte om han der er verdt 32 millioner. Selv jeg lo etter den episoden. Ok, dere har sett min dårlige side, nå skal jeg vise dere min gode side, forteller Hazard.

Den gode siden er for lengst demonstrert. Et annet sted i London sitter Tottenham-direktører og river seg i håret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere