RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Desperat Eriksson på spissjakt

Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson vurderer en 17-åring som ennå ikke har debutert for Arsenal, som erstatter for Wayne Rooney.

The Guardian skriver at Sven-Göran Eriksson var på treningsanlegget til Arsenal på lørdag. Svensken hadde lunsj med Arsène Wenger og diskuterte trolig både Ashley Cole og Theo Walcott.

Sistnevnte har nettopp fylt 17 år, men har ennå ikke debutert for Arsenal.

England må trolig klare seg uten sin stjernespiss Wayne Rooney i sommerens VM-sluttspill i Tyskland. Michael Owen blir sannsynligvis klar, men rakk ikke sesongavslutningen til Newcastle søndag og er fortsatt et spørsmålstegn.

Det åpner for Walcott, som er anbefalt Eriksson av Arsenals franske manager.

- Hvis Sven spør meg om han bør ta med Walcott, vil jeg ikke stoppe ham. Theo trenger kamper, men han har noe veldig spesielt. Det vil være å gamble, men han er et alternativ, sa Wenger før Eriksson kom på besøk.

Walcott ble kjøpt inn fra Southampton i januar for fem millioner pund. Overgangssummen kan stige til 12 millioner, avhengig av om spesifikke betingelser blir oppfylt.

Det er ventet at Eriksson offentliggjør en 27-mannstropp mandag. Og selv om Walcott eventuelt ikke er med der, har alle lag muligheten til å gjøre endringer av medisinske årsaker fram til 9. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere