RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dessverre, Ståle - i dag taper FCK

Foto: JENS NOERGAARD LARSEN (Afp)
Sist oppdatert:
Vi tror tidenes storkamp i Parken ender med borteseier. Sjekk dagens første oddstips.

Øvrige tips tirsdag:
Odds del 2: Benfica får sin hevn
Odds: Lesernes oddstips tirsdag

V5 Forus: Favoritter i kø
V5 Momarken: Tornadoen stormer videre
Lunsjtrav: Tar sin sjuende seier av åtte mulige

Det er et eget langoddsprogram kun for i dag, og vi har mye å velge mellom. Objektene er hentet fra Champions League, finsk, norsk og svensk ishockey, samt League One og Two i England.

Vi lanserer to oddstips i dag. Vi har ikke truffet godt nok på ishockeyen i det siste så den lar vi ligge nå, derimot traff vi bra på Lyon og Inter i Champions League for to uker siden, og vi mener å ha funnet gode spill herfra også denne gangen.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Rubin Kazan - Panathinaikos
Gruppe D. Disse to ligger nest sist og sist, etter Barcelona og FCK. Det ble 0-0 i det omvendte møtet i Hellas. Rubin på hjemmebane er en vanskelig oppgave for et hvert europeisk lag, noe Barcelona fikk erfare, men de kom seg unna med 1-1. Ellers har Rubin tapt bortekampen i København og står med 2 poeng og gjerrige 1-2 i målforskjell. Rubin vant bortekampen mot Krylya Sovetov på fredag etter to mål av Kornilenko. Ingen skadeproblemer i troppen ser det ut til.

Panathinaikos vant den prestisjefylte hjemmekampen mot Olympiakos på lørdag. De snudde 0-1 til 2-1 med to mål av Cisse. I Champions League har grekerne ikke lykkes, og det ene poenget de fikk etter 0-0 hjemme mot dagens motstander er alt de har så langt. At de tapte 1-5 på Camp Nou er kanskje ikke noe sjokk, men uansett litt svakt å slippe inn så mange baklengs. 0-2 hjemmetap for FCK er verre, den burde de ha vunnet for å eventuelt avansere fra gruppen. Silva og Govou var ute mot Rubin sist, i dag er de tilbake.

Barcelona klarte ikke vinne i Russland og vi har meget liten tro på at grekerne får til noe her. Det trekker dessuten i negativ retning at de hadde en viktig kamp der de tok ut alt så sent som på lørdag, en dag senere enn russerne spilte. Rubin skal og bør vinne denne kampen for å ha sjanse til å avansere, og de har mannskapet og hjemmestyrken til å klare det. Vi spiller H til 1,45.

Nå kan du tippe på iPhone

FC København - Barcelona
Gruppe D. Hva var det vi så på TV her forleden? Barcelona-målvakt Pinto, som voktet buret i hjemmekampen mot FCK, klarte å plystre på en måte så høyt og likt dommerens fløyte at FCks Santin trodde han ble avblåst for offside og avbrøt danskenes kjempesjanse. Santin skulle selvsagt ikke stanset, men la oss hvertfall håpe at dagens kamp blir avviklet uten skitne triks.

Barcelona leder gruppen etter 5-1 over Panathinaikos og 2-0 over FCK hjemme, 1-1 mot Rubin borte. I Primera Division slipper man knapt inn mål men scorer mange selv, det går på skinner og Messi, Villa, ja hele laget egentlig, leverer varene gang etter gang. Det har sendt sin sterkeste tropp til København. Ingen Plystre-Pinto i mål, han soner, førstekeeper Valdes står.

FCK er overlegne i Superligaen, og ligger fortsatt veldig godt an i gruppe D. Solbakkens status i Danmark nærmer seg guru-stadiet. Realistiske Ståle uttaler at laget hans slår Barcelona en av ti ganger i Parken. Har han rett, er Norsk Tippings 6,20 i odds på FCK en dårlig deal. Det svingte litt i helgens Køben-derby mot Lyngby, der man lå under 1-2 hjemme da dommeren begynte å kikke på klokken, men også denne gangen vant FCK, 3-2 etter to sene mål. Sølvi Ottesen var tilbake i forsvaret etter skade og han scoret også mål. Santin sto over, men spiller trolig i dag. Nørregaard er skadet, men han hadde neppe startet kampen uansett.

Det første møtet startet relativt jevnt, men utover i kampen tok Barcelona mer og mer over og det var aldri tvil om hvem som skulle vinne. 5-0 over Sevilla sist var sterkt, de ledet vel allerede 2-0 da Sevilla fikk en mann utvist. Ifølge Drillos tese om at et lag som vinner 5-0 eller mer, nesten alltid taper sin neste kamp, ser dette lyst ut for FCK, men med den formen Messi og Villa viser på topp for tiden skal dette ende med en B. 1,40 for borteseieren kan virke lavt, men er faktisk blant det beste som tilbys i skrivende stund. Vi får en dobbel til 2,03 i odds og setter 200 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.25.

6. Rubin Kazan - Panathinaikos 1,45 3,60 5,50
42. FC København - Barcelona 6,20 3,65 1,40

Total odds: 2,03

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere