RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det beste fra 23. serierunde

Foto: Scanpix / Kent Skibstad
Rundens lag, rundens mål og mye mer. Her er våre kåringer fra tippeligarunde 23.

Her er rundens lag, rundens mål og mye annet fra 23. serierunde.

Hver uke etter at siste kamp i tippeligarunden er spilt, vil vi i Nettavisen publisere våre kåringer. Diskuter gjerne om dere er enig eller uenig i våre valg, i kommentarfeltet.

Rundens lag - Runde 23 (4-4-2):

KEEPER: André Hansen (Odd Grenland) - Unggutten fikk det hektisk mot Stabæk, og sto frem med flere solide redninger da kampen lå og vippet på 0-0. Trygg i alt han foretok seg, og kan ikke gjøre noe med baklengsmålet.

FORSVAR: Saliou Ciss (Tromsø) - Senegaleseren scoret et fantastisk mål, og gjorde en god kamp i Tromsø-forsvaret. Har en fart som gjør at det er vanskelig å komme forbi ham.

André Muri (Vålerenga) - Muri gjorde en av sine bedre kamper på lenge, og klarte å ta ut mye av LSK-trusselen på dødball. Vant de fleste duellene.

Vegard Forren (Molde) - FFK skapte knapt en målsjanse på hjemmebane, og mye av grunnen til det er Vegard Forren. Er en moderne stoppertype, som er god både med ball og i dueller.

Daniel Arnefjord (Aalesund) - Arnefjord ruvet mot Sarpsborg, og var en stor bidragsyter til at hjemmelaget holdt nullen. Vant det som var av nærkamper.

MIDTBANE: Fegor Ogude (Vålerenga) - Ogude ble flyttet opp på midtbanen igjen, etter flere kamper som midtstopper, og gjorde en strålende kamp i hatkampen mot LSK. Er totalt uslåelig i dueller, og trygg med ballen i beina.

Jason Morrison (Aalesund) - Terrieren Morrison gjorde som vanlig en enorm jobb på Aalesund-midtbanen. Må være kjedelig å spille mot, for man får ikke mye tid på seg før Morrison er i beina på deg. Viktig for hjemmelaget.

Markus Henriksen (Rosenborg) - Henriksen drepte det som var av Start-håp, da han økte til 3-1 rett etter bortelagets 2-1-redusering. Unggutten har funnet storformen fra i fjor, og gjorde nok en god kamp på RBK-midtbanen.

Mohammed-Awal Issah (Rosenborg) - Også Issah begynner å finne formen. Gjorde sin kanskje beste kamp i RBK-trøya mot Start, og var glimrende i store deler av kampen. Tøff, klok og sikker i alt han foretok seg.

ANGREP:

John Chibuike (Rosenborg) - For en hjemmedebut av RBKs nye innkjøp! Nok en gang viser Stig Torbjørnsen at han har gode «fotballøyne», og Chibuike blir en megahit om det han viste mot Start er representativt for kvalitetene han besitter. Scorer tre mål.

Rade Prica (Rosenborg) - Svensken trives tydeligvis med sin nye spissmakker Chibuike, og gjorde en strålende kamp mot Start. Scorer ikke, men setter opp Chibuike to ganger med flotte gjennomspill. Et nytt radarpar kan være skapt.

GENERELT:

Rundens mål: Saliou Ciss. Senegaleseren fikk muligheten fra 25 meter, og klinte til. Ballen fløy som en prosjektil gjennom lufta, og smalt i mål bak Adam Larsen Kwarasey i Godset-buret. En fantastisk scoring.

Rundens kollegiale: Saliou Ciss, igjen. Tromsø-forsvareren scoret som nevnt et fantastisk mål, men etter kampen var han mer opptatt av å takke Ruben Yttergård Jenssen for pasningen. En pasning som med all respekt ikke var av det strålende slaget.

Rundens supporterkamp: Kanarifansen vs Klanen. Kampen på banen var ikke av samme nivå som kampen på tribunen. De to supportergruppene holdt det gående i 90 minutter og skapte en stemning rundt kampen Tippeligaen ikke er bortskjemt med. Tribunekampen endte uavgjort etter vårt skjønn.

Rundens merkelige: - Vi må tenke nøye gjennom laguttakene fremover, sa Start-trener Mons Ivar Mjelde etter 1-4-tapet mot RBK. Har han ikke tenkt nøye gjennom laguttaket tidligere?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere