Gå til sidens hovedinnhold

- Det blir en kraftig dose sportsunderholdning

Norges beste tagteam skal kåres når BUL-salen i Oslo inntas lørdag 10. januar klokken17 til en actionfylt og spennende wrestlingturnering. I tagteam-wrestling ("lagwrestling") stiller to wrestlere på hvert lag.

- Publikum kan forvente seg en kraftig dose med sportsunderholdning, sier arrangør og utøver, Erik Isaksen, til Lokalavisen.

3. året med NM

NM i tagteam-wrestling har blitt arrangert to ganger tidligere, i januar 2006 og januar 2007. Tagteamet Fremtiden, bestående av Victor og Isak, vant begge årene.

Isak omkom i en bilulykke høsten 2007.

- Vi ønsker å hedre Isak og derfor har vi kalt vinnertrofeet for Isaktrofeet, sier Erik Isaksen.

Over to timer show

Under årets NM stiller 16 wrestlingsutøvere opp, fordelt på åtte lag. Dermed kan publikum gjøre seg klart for over to timer spekket med show.

- Det er maksimalt show hele tiden. Publikum kan forvente seg spenning og dæng, sier Erik Isaksen.

Isaksen sier at publikum som drar på wrestling opplever noe helt spesielt.

- Det er en god atmosfære og publikum lever seg inn i showet. Det er kult at de blir skikkelig engasjert under kampene. Alle som kommer lørdag kommer garantert til å oppleve noe helt spesielt, sier han.

Han sier at sporten engasjerer både gutter og jenter.

- Hovedtyngden er ungdommer mellom 18 og 25 år. Men vi merker også at sporten engasjerer for de under 18 år også, sier Erik Isaksen, som også anbefaler barn under 13 år om å komme i følge med foreldrene.

Les mer på www.wrestling.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien