Gå til sidens hovedinnhold

- Det er bare en pokal til

Jose Mourinho tok i går sin første pokal som Chelsea-manager, men trofeet i seg selv er ikke så viktig for portugiseren. - Det er bare en pokal til, sier han.

Mourinho var naturlig nok fornøyd med seieren, men sier at ligacup-triumfen ikke betydde noe spesielt for ham personlig.

- Det er bare en til. Jeg har hatt andre før denne. Jeg er veldig fornøyd med å vinne. Det er viktig for fansen, for klubben og særlig for spillerne. Det er veldig vanskelig å vinne for første gang, sier portugiseren til BBC.

Mourinho ble sendt på tribunen mot slutten av kampen i går, etter at han la fingeren på tvers av munnen da Chelsea utliknet ved hjelp av Steven Gerrard. Alle trodde Mourinho pekte nese til Liverpool-fansen, som satt rett bak ham, men virkeligheten var, ifølge Mourinho, en annen. Han signaliserte til den engelske pressen om at de bør holde munn. Selv om pressen satt på den andre siden av tribunen.

- De prater for mye, og etter min mening forsøker de å gjøre alt de kan for å forstyrre Chelsea. Jeg forstår bare at jeg må tilpasse meg. Jeg jobber her, og jeg må respektere det. Vi tapte to kamper, og media prøvde å ta selvtilliten fra oss og legge press på oss. Nå har vi tatt vår første tittel, og med stor sannsynlighet tar vi vår andre snart. Så jeg føler ikke noe press. Dere klarer ikke å legge noe press på meg. Ikke tale om.

- Jeg har lest at jeg må bevise meg i engelsk fotball. Sir Alex Ferguson er den eneste britiske mesteren i denne landet. Ingen annen. Og jeg må bevise hva?

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken