Torsdag spiller Andre Villas-Boas' Tottenham mot Inter i Europa Leagues åttedelsfinale. Tottenham-spilleren Gareth Bale har 24 mål denne sesongen og vil være viktig for London-klubben i sluttspillet av turneringen.

- Han stråler
Lagkamerat Jermaine Defoe tror den gode formen skyldes Bales datter, som har fått navnet Alba Violet Bale, eller «AVB». Det skriver The Independent.

- Han har lille «AVB», lille Alba. Han kom på trening og elsket å vise frem bilder av henne. Du ser det på spillet hans. Han er en lykkelig person. Datteren og stabiliteten er viktig i hans liv som profesjonell fotballspiller. Han stråler for tiden, og det tror jeg hjelper på banen, sier Defoe.

Datteren Alba ble født i oktober, og siden den gangen har Bale scoret 18 mål på 24 kamper. At hun har de samme initialene som manager Andre Villas-Boas, har selvfølgelig Defoe ertet Bale for.

- Jeg gir han noen stikk for det. Gaz (Gareth Bale) er den første som erter andre, så man må ta muligheten når den kommer, sier engelskmannen.

Videre skryter spissen av lagkameraten.

- Han er en helt spesiell spiller. Det er bare å se hvor mange mål han har scoret og hvordan han setter dem inn. Han kjemper om toppscorertittelen i Premier League selv om han ikke er spiss. Det er fantastisk, sier Defoe.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '91DDE4EAF1E142B38C2B3E0406EDB664', '1cqrl7i70wrtr1r0hbm6t0gw9f', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1cqrl7i70wrtr1r0hbm6t0gw9f', 'eplayer14');

- De har oversikt over styrkene hans
Den andre «AVB», manageren André Villas-Boas, skryter også av Bale, men legger til at han tror Inter er forberedt på det som møter dem.

- Han har utviklet seg masse, og er en enda større trussel enn han var tidligere. Likevel er vi sikre på at Inter har oversikt over styrkene hans. Vi må være veldig forsiktige mot dem. Av de 16 lagene som er igjen, er nok Inter blant de aller beste, sier Villas-Boas på klubbens pressekonferanse før møtet.

Andrea Stramaccioni, Inters hovedtrener, innser at Bale har enorme kvaliteter.

- Han er en av de mest komplette spillerne i Europa for tiden. Han scorer masse, og det er det som skiller de gode spillerne fra de beste, sier manageren i en pressekonferanse.

Han legger til at også hans eget lag er veldig godt.

- Vi har også fantastiske spillere, men vi respekterer Bale, Aaron Lennon og Jermaine Defoe. Jeg tror respekten går begge veier, for begge klubbene har mange gode spillere, sier Inter-manageren.

Torsdagens kamp mellom Tottenham og Inter spilles på White Hart Lane. Returoppgjøret er én uke etter på San Siro.