Gå til sidens hovedinnhold

- Det er det nærmeste hun kommer beltene

Oxandia Castillo «stjal» Cecilia Brækhus' belter.

Lørdag kveld er det duket for VM-kamp mellom Cecilia Brækhus og dominikanske Oxandia Castillo.

På pressekonferansen torsdag før lørdagens kamp var Brækhus opptatt med å svare på pressens spørsmål da Castillo «rasket» tak i nordmannens belter og poserte foran fotografene med dem mens hun uttalte at de ville bli hennes etter lørdagens kamp.

Dette skapte reaksjoner hos Brækhus' og Nisse Sauerland, som mente opptrinnet var respektløst av 18-åringen.

- Det var en stor fornærmelse at hun tok beltene. Du skal fortjene dem, du kan ikke bare ta dem sånn. Oxandia krysset en grense og Cecilia kommer til å la henne betale for dette på lørdag, sier Sauerland til Sauerlandpromotion.com.

- Jeg har aldri sett noen gjøre noe slikt før. Uansett, det vil være det nærmeste hun kommer til å eie beltene selv, sier Brækhus.

Stor støtte
VM-kampen mellom Castillo og Brækhus går av stabelen i Fredrikshavn i Danmark lørdag kveld. Brækhus regner med å motta stor støtte fra norske og danske fans.

- Støtten jeg har mottatt i Fredrikshavn tidligere har vært fantastisk og jeg gleder meg til å gi dem en minnerik kamp på lørdag, sier hun.

Fiendtlig publikum
Castillo ler av at det blir snakket om at hun vil slite med et fiendtlig publikum i Danmark.

- Det vil ikke bli noe problem. Jeg slo Hanna Gabriel, og da hadde jeg heller ingen støtte, sier Castillo.

Nordic Fight Night går av stabelen lørdag kveld klokken 19 i Fredrikshavn. VM-kampen mellom Castillo og Brækhus er en av flere store kamper hvor blant andre norske Simen Smaadal møter Oleg Fedotovs i mellomvektsklassen. Også nordmannen Tim-Robin Lihaug skal ut i kamp mot Tzetosar Ilijev i tungvekt.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken