Gå til sidens hovedinnhold

- Det er en kandidat tilgjengelig nå

Blackburn-rådgiver legger mer press på manager Henning Berg før lørdagens kamp.

Henning Bergs tid som Blackburn-manager har så langt ikke svart til klubbens forventninger.

Da nordmannen ble ansatt som Steve Keans etterfølger tidligere i høst var det med klar beskjed om at det forventes opprykk på Ewood Park.

Men under Bergs ledelse er det bare blitt én fattig seier på ni serierunder. Lancashirelaget ligger helt nede på 16.-plass på tabellen før hjemmemøtet med åttendeplasserte Brighton.

Nå går også mannen som spilte en stor rolle i ansettelsen av den tidligere Lyn- og Lillestrøm-treneren, klubbrådgiver Shebby Singh, langt i å antyde at Blackburn har begynt å se seg om etter andre alternativer.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Det er en manager som er tilgjengelig nå, men som ikke var det da Henning ble ansatt. Og vi har sett på ham, skal Singh ha sagt til en gruppe med Blackburn-bloggere ifølge Daily Mail.

Avisen trekker fram tidligere Blackburn-manager Mark Hughes som manageren Singh snakker om. Hughes fikk nylig sparken i QPR etter en elendig sesongstart i Premier League.

Landslagets Joshua King er ankommet Ewood Park på lån fra Manchester United etter Bergs inntog.

Spissen forventer en ny tøff batalje mot Brighton.

- Det kommer ikke til å bli lett. De er et tøft lag, og alle kamper er vanskelige i denne ligaen. Championship er en hard liga, men hvis du vinner noen kamper kan du klatre en del plasser, sier King til Blackburns nettsted.

- Det blir viktig for oss å vinne mot Brighton, få selvtilliten tilbake og klatre oppover på tabellen igjen. Hvis vi spiller god fotball som fansen liker og vinner ville det vært stort, men bare en seier er godt nok, tilføyer 20-åringen.

Kommentarer til denne saken