Gå til sidens hovedinnhold

- Det er et helvete

Stabæk-profil frykter at karrieren er over.

FORNEBU (Nettavisen): I 2006 hadde Inge André Olsen sin beste sesong på fotballbanen. Han var på rundens lag i Nettavisen hele syv ganger, og ble kåret til «Årets spiller» av den herværende avisen, og var også inne i landslagsdiskusjonen.

Smerter i timevis
Siden har det buttet. Riktignok hadde han en god sesong på utlån i Strømsgodset i fjor, men sørlendingen har kontinuerlig slitt med skader etter braksesongen. Så ille er der at stopperbautaen frykter at hans tid på fotballbanen er forbi.

- Det er et helvete for tida, innrømmer Olsen.

- Går jeg en liten tur med bikkja kan jeg ha vondt i timevis etterpå. Nå frykter jeg at karrieren er over, sier en slukkøret Inge André Olsen til Nettavisen.

Etter å ha lidd seg gjennom høsten etter skaden han pådro seg i seriekampen mot Start i juli, med påfølgende operasjon i hælen, har Olsen prøvd den ene inngangen etter den andre - uten nevneverdig suksess. Motivasjonen er på bunn, forteller Stabæk-stopperen.

- Jeg skadet akillesen i 2001, og siden har de funnet både nytt og gammelt rask når de har gått inn.

- Nå har jeg sittet og syklet på Gold’s Gym (Stabæks treningsstudio på Telenor Arena, red.anm.) siden, og akkurat nå er jeg skrekkelig umotivert, innrømmer 31-åringen.

Et siste forsøk
Så umotivert at han frykter han vil måtte legge skoene på hylla før Stabæk-kontrakten har gått ut. Før den tid gjør han imidlertid ett siste forsøk.

- Jeg vil ikke gi meg før jeg har forsøkt alle muligheter, og nå skal jeg prøve Norges største ekspert på føtter – doktor Kjetil Hvaal på ortopedisk avdeling på Ullevål sykehus.

- Forhåpentligvis kan de undersøke meg før jeg reiser på ferie i neste uke. Jeg ønsker meg en kjapp avklaring på dette. Sånn som det er nå, kan det i alle fall ikke fortsette, sier en tydelig preget Inge André Olsen til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren

Kommentarer til denne saken