Gå til sidens hovedinnhold

– Det er helt utrolig hvor dårlig nivå dommerne holder i denne divisjonen

Foran 22 tilskuere i øsende regnvær sørget Hasle-Løren for poenget mot Mjølner.

LØREN: Det er ikke bare tabellen som er nitrist for Hasle-Løren om dagen. Status er nest sisteplass og ti poeng opp til trygg grunn. Da hjelper det heller ikke at kun 22 betalende tilskuere tar veien, de fleste av disse var til og med bortesupportere fra Narvik.

Del på Facebook

Når vi da også opplever skikkelig surt høstvær så er rammen ganske begredelig – kanskje supporterne gleder seg til hockeysesongen innendørs?

Bedre enn tabellen viser

Rent sportslig så hører ikke Hasle-Løren hjemme nederst i dumpa av norsk 2. divisjon, det er de egentlig for gode til, men med fattige åtte poeng på 17 spilte kamper så taler jo dette for at de er et bunnlag.

For de som derimot har sett Hasle-Løren i aksjon denne sesongen så er det et teknisk spillende mannskap som ikke ønsker å forsvare seg til seier. Denne gjengen vil opp og frem, og veldig gjerne spille ballbesittende, men det var ikke så helt enkelt mot Ivar Morten Normark sine disipler.

Mjølner var det beste laget totalt sett, og virket til å spille på et større register. De hadde langt flere valg i de fleste overgangssituasjonene, spesielt var gjestene gode da de angrep fra kantene sine.

Mot spillets gang

Selv om Mjølner kjørte det meste av spillet så var det Hasle-Løren som tok ledelsen. Nicola Gresko har gjort det før, og mot Mjølner fikk han på ny kanontreff etter timen spilt. Et herlig langskudd satt klistret i krysset bak en totalt sjanseløs Benny Lekström.

Kun fem minutter senere fikk gjestene tilkjent straffespark etter at Daniel Hamnes felte sin motspiller. Dommeren selv var i tvil, men assistentdommeren vinket med flagget. En helt feil avgjørelse da Hamnes bare var først på ballen.

– Det er helt utrolig hvor dårlig nivå dommerne holder i denne divisjonen. Vi har overhodet ikke hatt marginene med oss denne sesongen og det viste seg igjen i dag. Jeg gikk hardt i ham, men var på ballen og felte ikke spilleren, forklarer en meget oppgitt Hamnes etter kampslutt.

Reddet poenget

Med kvarteret igjen å spille tok Mjølner ledelsen ved Lasse Harkind og mye talte da for nok et tap for hjemmelaget.

Men, innbytter Shire Standnes ville det annerledes og sørget for 2-2 i kampens siste spilleminutt. I de fem minuttene som var lagt til hadde Mjølner en heading i stolpen og en annulert offside-scoring.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant