Gå til sidens hovedinnhold

- Det er ingen unnskyldning

Fredrik Winsnes mener Strømsgodset bør klare seg uten ham.

ROTTERDAM (Nettavisen): Når Fredrik Winsnes reiser fra hotellet til De Kuip Stadion i Rotterdam onsdag kveld, spiller klubblaget cupkamp borte mot Bærum.

Bærum topper sin 2. divisjonsavdeling, og kan bli en vanskelig motstander for et Godset-lag som sjelden overbeviser stort mot svakere lag i cupen.

LIVE 18.00: Bærum - Strømsgodet
LIVE 20.45: Nederland - Norge

Men Winsnes er ikke bekymret.

- Gulrot
- Nei, at jeg er her er ingen unnskyldning. Vi har mange i Strømsgodset som kan gjøre den jobben som må til. Vi skal ha mer enn nok av spillere som kan fikse den jobben der. Det handler kun om å gå ut på banen og bevise at man spiller i Tippeligaen og at de spiller i 2. divisjon, sier han.

Strømsgodsets cupinnsats de siste par årene har stort sett handlet om en langsom start, for så å trekke Stabæk og tape for dem i kvartfinalen.

Winsnes mener imidlertid at trekningen av 3. runde bør være mer enn god nok motivasjon for lagkameratene. Vinneren av Bærum/Strømsgodset møter nemlig Mjøndalen, Godsets erkerival, i neste runde.

- Det er en ordentlig gulrot, og da kan det bli full fest på Nedre Eiker. Det bør være mer enn nok motivasjon for å slå dem.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Sjekker resultatet
Selv kommer Winsnes til å sjekke resultatet av cupkampen, før han spiller mot Nederland 20.45 onsdag kveld.

- Det er bare bra for meg å tenke på andre ting før kamp. Jeg prøver egentlig å tenke minst mulig på den kampen jeg skal spille før dommeren blåser den i gang.

- Og hvis de taper uten deg?

- Da går det fint, det også. Det hadde vært verre å tape en semifinale. Men cupen er moro, og jeg håper selvsagt på cupfinale. Det hadde vært en kjempefest for hele Drammen, sier han.

Følg Bærum-Godset og to andre cupkamper LIVE på Nettavisen fra kl 18.00.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken