Gå til sidens hovedinnhold

- Det er nok en lekse for oss alle

Seiersrekken brutt for New York Rangers.

Etter tre strake seirer måtte New York Rangers se seg slått 1-2 hjemme mot Anaheim Ducks natt til tirsdag.

Mats Zuccarello Aasen spilte 19.50 minutter for Rangers. Han hadde to skudd, én vellykket takling og én vellykket blokkering.

Rangers-kaptein Ryan Callahan var tilbake i spill etter tre uker på sidelinjen med brukket tommel, men kunne ikke hindre nederlag. Han hadde assist på Michael Del Zottos redusering etter 38.36.

Tidligere i NHL-sesongen tapte Rangers 0-6 mot Ducks. For Ducks ble New York-gutten Kyle Palmieri den store helten. Han satte inn 2-0 etter drøyt ni minutter. Minst 30 familiemedlemmer og venner var på plass i Madison Square Garden.

- Det var moro. Jeg hadde både familie og venner på plass. Det er folk som har støttet meg gjennom hele oppveksten og karrieren. Det var flott å spille foran dem, sa Palmieri.

Rangers måtte på sin side registrere at gamle feil dukket opp igjen.

- Det er nok en lekse for oss alle, at vi må være forsikte når vi har pucken. Spesielt når man spiller mot et topplag og dere førsterekke, sier Henrik Lundqvist til NHL.com.

- De er så raske med å omgjøre sjanser til mål. Det er derfor de er et topplag, sier Lundqvist.

Corey Perry hadde ordnet 1-0 allerede etter to og et halvt minutt. I den andre kampen i den nordamerikanske ishockeyserien natt til tirsdag vant Winnipeg 4-2 mot Detroit. (©NTB)

(Videoe med tillatelse fra Viasat, som sender NHL på TV og Viaplay.no)

HTML EMBED
Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken