STJERNEN - STAVANGER 3-4:

Stavanger Oilers så ut til å gå på en mine borte mot Stjernen, men reddet seieren med to scoringer i tredje periode i ishockeyens eliteserie torsdag.

Men Stavangers vinnermål ble møtt med store protester fra hjemmelagets spillere. Erik Boisvert avgjorde kampen med et skudd fra død vinkel åtte minutter ut i sisteperioden, men Stjernens spillere mente pucken snek seg inn i mål gjennom et hull i nettet, melder Stavanger Aftenblad. Fredrikstads Blad omtaler også episoden og konkluderer med at det ikke var mål.

- Sinnssykt frustrerende
Avisens nett- og utviklingsredaktør Espen Norrmann skrev følgende på Twitter etter kampslutt:

«Nå redigeres After Ice, og tema er selvsagt scoringen - som aldri skulle vært godkjent. Det viser bildene. Reaksjonene er sterke!», tvitret Norrmann.

Stjernen-keeper Chris Nygård sier også til avisen at han er klar på at pucken gikk gjennom et hull i nettet.

- Jeg viste dommerne at det var hull der, men de oppførte seg arrogant og ville ikke se på det. Linjedommeren stripset igjen, og hoveddommerne så ikke på det, sier han.

- Det er sinnssykt frustrerende, fordi det blir en avgjørende scoring. Vi spilte bra og vi ville mest i dag, det kunne like gjerne vært vi som vant, sier keeperen videre.

Kampen var i det hele tatt en hissig affære, og dommerne delte ut hele 90 utvisningsminutter. Det ble delt ut hele tre matchstraffer.

Vålerenga vant
Ellers i eliteserien slo serieleder Vålerenga tilbake etter to strake tap. Oslo-klubben kom tidlig under for Storhamar, men snudde kampen og vant til slutt 3-1 på bortebane.

Mathias Trygg ble den store helten med 2-1 og 3-1-scoringene for VIF i annen periode.

I Trondheim ble det målfest da Lørenskog gjestet Rosenborg.

Hjemmelaget hentet opp Lørenskogs 2-0 ledelse, men derfra og ut var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende og bortelaget vant hele 8-3.

I Askerhallen holdt Frisk Asker buret rent da de slo bunnlaget Tønsberg 3-0.

Vålerenga leder eliteserien med 66 poeng, ett poeng foran Stavanger. (©Nettavisen / NTB)

Resultater GET-ligaen:
Stjernen - Stavanger 3-4
Rosenborg - Lørenskog - 3-8
Frisk Asker - Tønsberg 3-0
Storhamar - Vålerenga 1-3