Gå til sidens hovedinnhold

- Det er som en drøm

Dæhli nyter livet i Cardiff.

Midtbanetalentet Mats Møller Dæhli (18) er begynt å finne seg godt til rette i Cardiff.

Men han merker allerede at nivået i Premier League er høyere enn i norsk fotball.

I et intervju med Cardiffs nettsted forteller nordmannen at han koser seg i den sørwalisiske klubben. Etter noen ukers ferie gir Dæhli full gass på treningsfeltet.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse for meg. Å få sjansen i Premier League har alltid vært drømmen min. Når du får muligheten til å spille for en stor klubb, og en manager du kjenner og som stoler på deg, kan du ikke si nei. Jeg er veldig fornøyd, sier 18-åringen som ble hentet av Ole Gunnar Solskjær sist uke.

- Det er et høyere nivå, noe jeg merket umiddelbart på trening. Det er en del steg opp fra der jeg har vært, men det er det jeg ønsker. Høyt tempo og kvikt, det elsker jeg, legger han til.

Norsk støtte
Dæhli forteller at han er blitt godt mottatt av sine nye lagkamerater.

- Jeg har vært her en uke nå og trent med guttene. De har vært veldig hyggelige mot meg og ønsket meg velkommen i troppen. Jeg har kost meg på trening denne uken.

- Jeg tror det er en god ting at jeg har «Maggie» (Magnus Wolff Eikrem) her også. Det hjelper å ha noen du allerede kjenner i troppen. I tillegg er det bra for meg å jobbe for en sjef som har tillit til meg og vet hva jeg kan gjøre, sier Dæhli.

Tøff nøtt i vente
Til helgen venter en vanskelig bortekamp mot Manchester City for Cardiff-spillerne. Dæhli håper naturligvis å bli involvert i oppgjøret og mener det er mulig å få med seg noe fra kampen.

- Vi må forsøke å ta med det positive fra forrige helg (0-2-tap for West Ham), særlig fra annen omgang. Vi spilte god fotball og skapte sjanser, men kunne ikke helt finne målet.

- Vi vet at Manchester City er et av de beste lagene i verden for øyeblikket, men med troen vi har og prestasjonene vi har vist, kan vi få noe ut av kampen. Du tror alltid du kan vinne. Alt kan skje i fotballen, sier Dæhli. (©NTB)

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken