Gå til sidens hovedinnhold

- Det gjør meg jævlig vondt

Svenske Lars-Åke Lagrell var Uefas delegat på San Siro i går. Sammen med dommeren bestemte han at kampen skulle stanses. - Det gjør meg jævlig vondt, sier han.

- Dette vil man ikke være med på. Det var en fantastisk fotballkveld helt til det bortdømte målet, da alt braket løs med de innkastede greiene. Det gikk bare ikke å fortsette. Jeg sitter og skriver på rapporten nå, sa Lagrell til Aftonbladet i natt, bare noen timer etter skandalen på San Siro.

Riktig beslutning
Dommer Markus Merk ba Lagrell komme ned til ham på indre bane da de bengalske lysene ble kastet inn på banen.

- Vi ble enige om å ta en ti minutters pause. De skulle snakke til Inters supportere over høyttaleranlegget, for siden å forsøke å spille igjen. Det var mye positivt mellom lederne fra de begge lagene. Det var ingen protester fra noe hold, forteller han.

Deretter gikk Lagrell opp og satte seg igjen på plassen sin. Men det var umulig å fortsette kampen.

- Dommeren tok helt riktig beslutning, sier Lagrell.

Uefa-representanten er svært kritisk til hvordan supporterne kunne få inn de bengalske lysene.

- Det var 500 politimenn på areaen, og de hadde et søkesystem for slike ting. Jeg kan bare konstatere at søkesystemet ikke var det beste, sier han.

Knust
Det var ingen problemer supporterne imellom under kampen.

- Alt kom fra Inters supportere og ned på banen, med hensikt å gjøre det umulig å spille. Og det klarte de. Jeg blir jævlig lei meg. Som fotballelsker er dette det siste man vil være med på, sier han.

Italia-eksperten Thomas Nordahl er også knust over Inter-fansens oppførsel.

- Mitt italienske hjerte gråter. Jeg ser meget alvorlig på dette her. Det må bli harde straff. Noe sånt har jeg aldri sett, og heller ikke kunnet forestille meg. Ikke i Milano, sier han.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken