Gå til sidens hovedinnhold

- Det har alltid vært en drøm

POKERBLOGG: Johnny Lodden ser tilbake på poker-VM i Las vegas.

Da var VM i Las Vegas ferdig for i år og som de fleste nok har fått med seg så ble det en bra plassering i Main Event, der jeg klarte å karre meg videre til dag 8. Dessverre så røk jeg ut på andre hånda der, med 88 vs A10 og 27. plass ble fasiten.

Og komme langt i Main Event har egentlig alltid vært en drøm siden jeg begynte med poker. Jeg husker godt da Chris Moneymaker vant VM og det sto om det i to sider i VG. Jeg klippet det ut og hadde alt da satt meg målet her i livet!

Nå gikk det jo ikke til topps med meg denne gangen, men etter å ha sett hvor dårlig nivå det er her borte i denne turneringen, så vet jeg i hvert fall at den kan spilles seriøst fra nå av! De andre årene jeg har vært her så har det mer handlet om å bli ferdig med den, slik at jeg kan komme meg på første fly vekk herfra!

Men det kan jeg love dere at det er det slutt på nå!

Jeg føler selv jeg spilte veldig, veldig solid poker de første seks dagene, og var veldig uheldig som våknet opp til dag sju helt ødelagt i hele kroppen. Dette gjorde også en del med konsentrasjonen på dag sju. Jeg gjorde noen småfeil her og der som hadde vært fraværende de første dagene og dette plaget meg ganske mye etter at dagen var slutt, da jeg hadde minst chips av alle som var igjen.

Det skal sies at jeg var heldig som ikke røk ut på 28-29.-plass da jeg var all-in med a5 vs a9 og splittet og aJ vs. AK og splittet også den! Så dag åtte var jo egentlig bare en bonus!

Det som var merkelig i denne turneringen var at jeg aldri hadde en puls over 100 så lenge jeg spilte! Vanligvis så kjenner jeg alltid at pulsen går de første gangene jeg spiller store potter på nye dager, men her borte var den helt fraværende.

Det var sinnssykt deilig, men også litt merkelig at kroppen ikke reagerte mer. For eksempel, en pot der jeg check raiser turn til 1,2 mill. med dame høy og pulsen nesten stopper og slå!

At både jeg og William gjorde det bra var jo ekstra kult for oss begge. Det gjør liksom alt litt lettere om man er to om det! At vi to aldri har cashet i samme turneringen før denne er jo også ganske sykt. Vi har sikkert spilt over 100 turneringer i lag, men aldri cashet i samme før!

Nå er det bare deilig og være hjemme i Norge igjen! Har savnet det! Men etter å ha vært her i 2–3 dager kjenner jeg at jeg savner SOLEN!

Planen for resten av sommeren er å bare ta det helt med ro, skal en tur til Arendal og i bryllup til en kompis i Sverige, men utenom det, er hovedplanen og slappe av og nyte de siste to månedene før det braker løs!

Ha en god sommer alle mann, nyt sommeren og la floppene få litt fred!

Johnny

Kommentarer til denne saken