Gå til sidens hovedinnhold

- Det har gått som jeg planla

Petter Northug spilte en bra førstedag av poker-VM i Las Vegas.

Norges næringsminister Trond Giske uttalte nylig at norske idrettskjendiser som spiller poker i utlandet «spytter på titusenvis av frivillige i Idretts-Norge».

Uttalelsen var åpenbart myntet på Petter Northug, som tidligere i år deltok under norgesmesterskapet i poker, som ble arrangert i Latvias hovedstad Riga ettersom spillet er forbudt i Norge.

Northug lar seg ikke stoppe av kritikken.

- Jeg føler jeg stiller opp mye for grasrota i norsk idrett. Poker er en viktig og nødvendig hobby for meg, jeg er nødt til å koble vekk innimellom. Trond Giske får mene hva han vil - jeg kan ikke forholde meg til hva alle mener om meg til enhver tid, sa han til Vi Menn lørdag kveld, rett før han satte seg ned for å spille første dag av hovedturneringen i World Series of Poker (WSOP) i Las Vegas, også kjent som poker-VM.

Etter dag én av turneringen ligger Northug godt an med 52.400 chips, og er dermed godt over gjennomsnittet. Nordmannen var aldri under 26.000, og spilte seg sakte, men sikkert rikere på chips.

- Det har gått som jeg planla. Ingen store svinginger, men sakte og sikkert oppover. Jeg er fornøyd, sier Northug til Vi Menn, og gjesper litt før han setter kursen for senga.

Ski-kongen er tilbake ved pokerbordet for å spille dag to mandag klokken 21.00 norsk tid.

Vi Menn følger Northug direkte her.

Langrennsesset har inngått et veddemål med kjendisdronningen Aylar Lie om hvem som kommer lengst i poker-VM.

Den som ryker ut først, må stille opp på motpartens hjemmebane. For Aylar Lie betyr dette at hun må stille opp i et langrenn dersom hun blir slått ut først, mens Northug må stille opp i kvinneklær på catwalken.

Etter dag én leder Lie, som har spilt inn 53.025 chips, såvidt over Northug.

- Jeg er svært fornøyd med å ha gått videre i poker-VM, sier Lie, ifølge en pressemelding fra Betsson, som sponser den tidligere glamourmodellen.

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken