RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det koker før Atle Hamres comeback

Sist oppdatert:
Det koker rundt den dømte og sonende travkusken Atle Hamre. Seks måneder før han er tilbake på banen strømmer tilbudene inn.

- Folk vet hvor de skal gå hvis de vil være med på et vinnende lag, er Atle Hamres selvsikre kommentar.

- Jeg har ikke glemt å kjøre hest og kan fremdeles kjøre forbi folk. På begge sider. Slik soningen er blitt for meg blir det også en greiere overgang til samfunnet igjen i og med ordningen med at jeg har kunnet jobbe på Bjerke den siste tiden.

- Kan du bekrefte at kjente i travmiljøet har kontaktet deg med tanke på kjøp av hest?
- Jeg soner en straff og driver ikke forretning. Men det jeg kan bekrefte er at gamle kjente både ringer og banker på min dør. Og de banker ganske kraftig. Det finner jeg bare naturlig. De som er i bransjen vet hvor seirene vil komme, og det vil de være med på, sier Atle Hamre.

- Når gjør du come back?
- Jeg er jo bergenser og hadde håpet at jeg kunne gjøre noe der, men samtidig har jeg en stor fan club i Stavanger. Men jeg tror det blir på Jarlsberg under Ulf Thoresens minneløp 7. juli. Da reiser jo folk fra hele landet dit. Det gleder jeg meg til.

Travselskapet positiv

Tore Fyrrand i Det Norske Travselskap sier at han tror det er god tradisjon for at folk som har gjort opp for seg i samfunnet blir gitt en ny sjanse.

- Er du enig i at et Atle Hamre comeback kan bli høydepunktet i år?
- Nei, det blir Oslo Grand Prix, men det er alltid medieoppmerksomhet rundt Atle Hamre og det vil helt sikkert skje denne gangen og.

- Har du hørt at krefter innen travsporten allerede er begynt å sirkle med tanke på kjøp.

- Det vet jeg ingenting om, men jeg har hørt det samme som deg og det forbauser meg ikke. Atle Hamre har alltid vært en glimrende selger, sier Tore Fyrrand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere