Gå til sidens hovedinnhold

– Det kommer bud på spillerne våre

Etter årets sesong er det fortsatt stor usikkerhet rundt hvilken spillere som følger med Frigg ned i 3.-divisjon.

FROGNER: – Jeg tror ikke det er noen som har bestemt seg for å spille i Frigg neste sesong, eller omvendt, sier Frigg-spiller Christoffer Kringberg.

Lørdag ettermiddag tapte Frigg 1-3 mot Fram Larvik, årets siste kamp i 2.-divisjon, og den siste kampen i 2.-divisjon for Frigg for denne gang.

– Det er mange her som er gode nok for 2. divisjon. Jeg vil tro at det kommer flere bud på mange av spillerne våre nå som sesongen er ferdig, legger Kringberg til.

Visste du at landslagsspilleren Ola Kamara startet karrieren i Frigg?

13 spillere forlot laget denne sesongen

Det var langt fra fullt på Frogner Stadion. Kun et titalls hjemmesupportere hadde møtt opp for å heie Frigg gjennom årets siste seriekamp.

Les mer om Oslo-lagene i vårt 2.-divisjonssenter!

Det labre oppmøtet skyldtes nok at utfallet av årets sesong allerede er kjent. Etter forrige ukes forsmedelige bortetap for Alta, var det klart at Frigg fra neste år spiller i 3. divisjon.

– Fotball handler om å bygge relasjoner, vi har ikke stilt med samme startellever to kamper på rad en eneste gang denne sesongen. Det er klart at det er et vanskelig utgangspunkt og bygge på, forteller Aadland.

Med 16 nye spillere i år, og 13 som har forlatt laget, har det blitt tøft for Frigg å få utviklet en velfungerende spillestil.

– Er det noen spillere du frykter at forlater klubben etter årets sesong?

– Jeg ønsker heller å tenke på hvem jeg skal bygge neste års lag sammen med. Da er det bare å se på det som er positivt ved dagens kamp, sier treneren.

Les også: Lyn tok farvel med seier – se høydepunkter fra kampen

– Ett skritt frem, to tilbake

En av spillerne Aadland da trekker frem er nevnte Christoffer Kringberg, som satte inn dagens eneste mål for hjemmelaget.

I Frigg-sammenheng er han for veteran å regne. Dagens kamp satte punktum for hans fjerde sesong i den svartstripede drakten.

– Hovedproblemet er at vi bygger og utvikler oss, men samtidig mister vi mange spillere. Vi tar ett skritt frem og to tilbake hele veien, forklarer Kringberg.

– Det viktigste blir derfor nå å forsøke å beholde så mange som mulig, og få folk på trening. Skape stabilitet i laget, sier målscoreren.

– Blir du selv i klubben?

– Jeg har ikke fått noe tilbud fra andre klubber, så inntil videre er jeg lykkelig som Frigg-spiller.

Tøff motstand

Under sesongens siste kamp fikk Frigg besøk fra øvre tabellhalvdel.

Larvikslaget Fram hadde allerede sikret seg bronseplass i 2. divisjon, dermed kunne ingen av lagene påvirke utfallet til årets tabellplasseringer.

Gjestelaget skulle likevel vise seg å bli litt for tøff motstand.

Frigg hang ikke med på notene i første omgang. Det førte til at de gikk til pause med to baklengsmål.

Hva trener Aadland sa til spillerne i pausen er uklart. Det som derimot er klart er at hjemmelaget i andre omgang var langt mer med.

De presset spillet opp på Frams banehalvdel, og var det beste laget. Utligningen kom på frispark etter 77 minutter.

En uheldig avklaring sørger for et surt baklengsmål like før slutt.

1-3-tap satte altså punktum for Frigg i 2.-divisjon for nå.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten