Den sjette og siste etappen i Tour Alsace ble ingen større opptur for Joker Merida.

Nordmennene fikk likevel vist seg frem i flere brudd.

- Det var en fin etappe, sier sportsdirektør Svein Erik Vold til procycling.no.

- Audun Brekke Fløtten kom seg med i et brudd med elleve mann, men dessverre var nummer 18 i sammendraget der, så de fikk aldri noen stor luke.

Breen prøvde seg
Med én drøy runde igjen til mål ble Brekke Fløttens gruppe slukt av hovedfeltet. Da var det en ny Joker-rytter som prøvde seg.

- Breen prøvde seg før siste bakke, men ble hentet i bunnen, og da hadde han ikke noe igjen. Så det ble ikke noe resultater i dag heller. Gutta har kjørt bra, men dette rittet har mest handlet om å komme i form. Det blir bra fremover.

Spesielt på den tøffeste etappe lørdag fikk Joker-rytterne det tøft, alle over 26 minutter bak etappevinner Silvio Herklotz, som også vant rittet sammenlagt.

- De mangler litt i de lengste fjellene. Vi har savnet Stian Remme som gikk ut med kneskade på den andre etappen. De viste at de har trent bra, men det mangler litt på rittformen. Når de roer seg ned til uka, kommer det til å bli bra.

Kan holde formen lenger
Alt i alt synes Vold guttene har kjørt greit i rittet, som er det første etter en aldri så liten sommerferie.

Nå tror den tidligere syklisten det kan bli en morsom høst sett med Joker-øyne.

- Når det er for lange fjell sliter vi. Vi har litt mye trening i beina. At de ikke er i toppform nå, kommer til å gjøre at de kan holde formen lenger utover høster. Men vi skulle gjerne hatt en bedre sammenlagt- og etappeplassering, avslutter Vold.

Resultater finner du her (ekstern lenke)!