Gå til sidens hovedinnhold

Det komplette kaos

Hasle Løren tapte 9-6 for Manglerud Star onsdag, men vant den mindre hyggelige utvisningsstatistikken med hele 120-18 i en kamp som etter hvert ble alt annet enn trivelig å bevitne.

Det var tidvis pinlig i Løren Ishall da hjemmelagets godt voksne idrettsutøvere og trener lot frustrasjonen råde etter et skred av idømte utvisningsminutter og utdelte matchstraffer. Hasle Løren som startet oppgjøret så godt og førte kampen 2-0 og også hentet seg opp fra 2-4 til 4-4, måtte altså til slutt se seg slått av langt roligere og mer profesjonelle gjester fra Manglerud.

- Illsinte verter

Nå skal det skrives at vertene ble offer for veldig mange og hyppige avblåsninger, men det har seg jo slik at dommeren dømmer og ferdig med det. Impulsive reaksjoner innenfor rimelighetens grenser er vel tillat, verre var det da trener Jan Bekken kastet taktikkblokka på isen under spillets gang, Geir Syversen kastet kølle, hansker og hjelm på vei ut av hallen og Ronny Jansson som regelrett slo ned gjestenes Magnus Lindahl, uten annen grunn enn at Lindahl dultet borti Jansson sekunder etter avblåsning for angrep på målvakt Peder Rosada-Svendsen, en situasjon som for øvrig ikke Lindahl var skyld i.

- Urettferdig behandlet

Hjemmelagets manager Pål Svendsen, som forholdt seg rolig og avbalansert i bakgrunnen under hele oppgjøret, kommenterte høflig tingenes tilstand på forespørsel fra Lokalavisen Groruddalen etter at trener Jan Bekken ikke ville forklare seg for avisen;

- Spillmessig så førte vi kampen, men så kom alle utvisningene imot oss. Noen er helt greie, mens andre er av den mer strenge sorten som jo er ganske frustrerende. Jeg synes bestemt at vi bør få lov til å si ifra til dommeren underveis, men ble i stedet straffet. Det må være lov å være kritiske og også prøve seg på konstruktiv dialog med dommeren underveis, forklarte Svendsen minutter etter kampslutt.

- Videre så føler vi oss urettferdig behandlet fra dommere gjennom hele sesongen, men jeg vil på det sterkeste understreke at jeg ikke går god for eller godtar enkelte episoder fra mine spillere under denne kampen, avsluttet sympatiske Pål Svendsen.

- Mye mer å gå på

MS-trener Howard Mickoski valgte klokelig å ikke kommentere de nevnte hendelsene, men ga heller Hasle Løren skryt for hvor godt laget klarte seg i undertall og at han var godt fornøyd med egne spilleres evne til å forholde seg rolige i kampens hete. Mickoski var naturligvis glad for seieren, men mener at mannskapet har mye mer å gå på;

- Vi spilte en god kamp, men vi kan bli enda bedre i alle spillets faser. Norske hockeyspillere besitter glimrende individuelle ferdigheter, men må drilles bedre og mer i systemer. Nå vil vi bygge et solid fundament for neste sesong og ergo skal vi bruke resten av denne sesongen på å bli bedre til neste år, fortalte Mickoski til Lokalavisen Groruddalen.

- Ingen uklarheter

Kampens beste spiller i Løren Ishall var Manglerud Stars Peter Steinbø Andersen, som noterte seg for 2 mål og 3 målgivende pasninger. 1. divisjons poengkonge med 53 poeng, synes det ble en hard kamp om seieren;

- De kjemper oss helt til døra og er et vanskelig lag å spille mot- de fremstår som et meget sterkt lag.

- Da det gjelder de mange utvisningene dems så synes jeg ikke det var noen uklarheter i fra dommerens side, men det resulterte i veldig mye stopp i spillet, noe vi dro fordel av med en ekstra hvilepause i ny og ne, fortalte Steinbø Andersen med et smil.

- Vi har selvfølgelig mer å gå på, det er jo bra å score 9 mål borte, men vi slipper inn for mange mål bakover. Mye kan som sagt rettes på, men alt i alt er jeg godt fornøyd med hva vi som lag presterer og alt det positive som planlegges rundt klubben vår, avsluttet storscoreren til Lokalavisen Groruddalen.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping