Gå til sidens hovedinnhold

- Det mest sjokkerende jeg har sett

COLOR LINE STADION (TV 2 Nettavisen): - Spillerne må svare på om de vil være med videre. Ellers kan de gå, raser Ivar Morten Normark.

- Dette er den dårligst kampen vi har spilt «ever», sier Aalesunds trener etter å sett laget sitt tape 0-1 mot Tromsø. Normark varslet en skikkelig tordentale til spillerne. Og sier at han vil hente forsterkninger.

- Dette var verre enn tapet for Tromsdalen i fjor, og da var vi dårlige, da, tordner Aalesund-treneren.

Les alt om serierunden her.

Håndsopprekning
- Det første jeg gjør på spillermøtet mandag, er å spørre hvem som vil være med videre av spillerne. Hvem vil spille for AaFK? Det går ikke an å være topptrent 25-åring og få lov til å spille på et fantastisk nytt stadion, foran verdens beste publikum, og så prestere det spillerne gjør. Selv om det ble bedre i andre omgang, skal alle få svare for seg, om de vi bli med videre. De som ikke vil, kan gå, slår Normark fast.

- Betyr dette nye spillere i sommer?

- Vi skal hente spillere i sommer, det har vært planen hele tiden. Men det er mitt ansvar. Jeg sa før sesongen at stallen var god nok til å stå i eliteserien, og det mener jeg fortsatt at den er. Men da må spillerne ville. Her venter et realt oppvaskmøte.

Ingen ville ha ballen
Søndag behandlet spillerne ballen som om den var en livsfarlig håndgranat. Bare Lasse Olsen og Eirik Hoseth ville ha den, og Hoseth hadde problemer med å gi den fra seg. Det virket som om spillerne ville demonstrere at de ikke ville være her.

- Maken til underprestering har jeg ikke sett, raser Normark.

- Hvilke tanker gir dette frem mot Molde-kampen 16.mai?

- Jeg tenker kun på cupkampen mot Hareid på onsdag. Og det vil jeg at spillerne skal gjøre også, sier Normark, som ikke ville legge skylden på enkleltspillere etter Tromsø-tapet.

- Alle sviktet og alle må ta kollektivt ansvar videre.

Fjørtoft nærmer seg
- Kunne en Karl Oskar «Kaos» Fjørtoft for halv maskin gjordt en bedre jobb?

- Karl Oskar spilte for andrelaget fredag og nærmer seg. Men han er ikke klar ennå. Først må han melde seg klar selv, så kan jeg vurdere om han er god nok til å komme på laget, sier Normark til TV 2 Nettavisen.

Fire tap på rad i serien tærer på de flestes nerver. Nå venter 3. divisjonslaget Hareid i cupen. Naboklubben til erkerivalen Hødd bør være enkel motstand for et eliteserielag. Men da må, som Normark sier, «spillerne ville det».

HTML EMBED
Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her