Se Ronaldos stunt i videoen under:

Cristiano Ronaldo reagerte sterkt da han så det var plassert to flasker med Coca-Cola på bordet hans under en pressekonferanse i EM mandag kveld.

Portugiseren er en kjent motstander av kulsyreholdig drikke og ga klar beskjed om hva han mente. «Drikk vann i stedet», skal superstjernen ha oppfordret.

Coca-Cola er en av de store sponsorene til det pågående Euro 2020 og flaskene var strategisk plassert på bordet for å promotere den populære drikken.

LES OGSÅ: Jamal (18) forbløffet allerede som sjuåring: - Har aldri sett noe slik

- Det irriterer meg

Ronaldo skal som kjent ha et anstrengt forhold til brus og har tidligere uttalt at det irriterer ham når sønnen hans drikker denne type drikker.

- Noen ganger drikker han cola og spiser potetgull. Han vet det irriterer meg. Vi får se om min sønn blir en stor spiller, sa han under prisutdelingen Global Soccer Awards.

Ronaldo erstattet brusflaskene med en vannflaske og skal flere ganger at mumlet «Coca-Cola» under pressekonferansen, med klar forakt i stemmen.

Superstjernen stilte til pressekonferansen i forbindelse med at Portugal spiller sin første kamp i EM-sluttspillet tirsdag kveld, der Ungarn er motstander.

LES OGSÅ: Eriksen med melding fra sykesengen

- Ronaldo er et ekstremprodukt

Vegard Lysne er klinisk ernæringsfysiolog og postdoktor ved Haukeland Universitetssykehus. Han anerkjenner at Ronaldo nok når ut til et stort publikum med dette stuntet, men er ikke helt enig i budskapet stjernen kommer med.

- Nedslagsmessig når han jo ut til veldig mange med den posisjonen han har. Det er klart at det han gjør, er det mange som vil se og høre på, sier han til Nettavisen.

- Men det er som jeg pleier å si, sånne ekstreme kutt, å kutte noe helt ut, er ofte ikke nødvendig. Det handler om mengde. Det er ikke noe i veien med å drikke brus i seg selv, det handler om mengde og hvor ofte du drikker det, sier Lysne.

Han mener at vann ikke alltid er det beste alternativet for alle - til enhver tid.

- De aller fleste vil komme bedre ut av det ved å bytte til en sukkerfri brus. Det beste er selvsagt å bytte til vann, men det er ikke alltid et praktisk alternativ om du har lyst på noe søtt. Derfor kan et sukkerfritt alternativ være en løsning, sier han.

- Hva tenker du om at Coca-Cola sponsor et idrettsarrangement som EM?

- Det er helt klart at Cola vet hva de driver med, de har noe å tjene på å få økt salget av sine produkter, sier Lysne.

- Hva tenker du som ernæringsfysiolog om Ronaldos strenge kostholdregime?

- Han er et ekstremprodukt av talent og det å prøve og gjøre alt perfekt hele veien. Både når det gjelder trening, kosthold og søvn. Men som jeg alt har sagt, så er det ikke nødvendig å gjøre ting så ekstremt for folk flest. Men for de oppe i idrettstoppen kan slike detaljer være forskjellen på nummer én og nummer to. Det handler om summen av alt og talentet. Men Ronaldo er nok ikke en rollemodell for folk flest, sier han.

Strengt kostholdregime

36-åringen fra Portugal er kjent for å være meget opptatt av helse og ernæring. Han har blant annet et strengt regime når det kommer til hva han putter i seg.

Dette hevdes å være noe av grunnen til at han har forblitt en av verdens beste spillere langt opp i 30-årene, i en idrett der mange velger å legge opp i denne alderen.

Ronaldo har tidligere avslørt at hans daglige diett består av seks små måltider fordelt utover dagen. Juventus-spilleren sier han spiser mye frukt, grønnsaker, og rent protein som fisk og kylling, som skal være stekt uten bruk av olje.

LES OGSÅ: Schmeichel sterkt kritisk etter Eriksen-hendelsen: - Det var ikke rettferdig

Favorittretten til 36-åringen skal være Bacalhau à Brás - en portugisisk rett laget av strimler med saltet torsk, løk og tynt hakkede stekte poteter, alt sammen med eggerøre. Når det kommer til drikke, så foretrekker stjernen rent vann.

Juice og vin

Han har likevel avslørt at han kan ta et glass juice til frokost og vin til middagen.

Når det kommer til trening er Ronaldo like dedikert og det sies at han kjører økter på tre til fire timer fem dager i uka. Han varierer mellom å trene utholdenhet, styrke og fotballøkter, slik at han skal være i perfekt fysisk form til å drive sporten sin.

Samtidig er også søvn en viktig ingrediens for portugiseren og han passer på å alltid få åtte timer på øyet i løpet av en natt. 36-åringen har uttalt at søvn er en viktig del av det å opprettholde den mentale styrken han har blitt så kjent for på fotballbanen.

Til tross for en skuffende sesong i den italienske klubben Juventus, er det store forhåpninger til Ronaldo og Portugal i dette EM-mesterskapet.

LES OGSÅ: Mannen bak «nye England» ble hånet av fotballtoppene: – Folk lo av ham

Nasjonen er regjerende mestere etter at de vant EM i Frankrike i 2016.

- Må tilpasse seg

Ronaldo blir tirsdag trolig den første spilleren til å spille i fem EM-turneringer. Han mener nøkkelen til en lang karriere, er det å kunne tilpasse seg.

- Det mest intelligente ved en fotballspiller, er evnen til å tilpasse seg ulike forutsetninger. Jeg er mer moden nå, sier han på pressekonferansen.

- Hvis en spiller skal holde det gående i mange år, er han nødt til å justere og tilpasse seg. Alderen snakker for seg selv. Fra jeg var 18 og fram til nå har jeg hele veien tilpasset meg, forteller han.

LES OGSÅ: Den raske guiden du trenger til fotball EM 2021

De siste årene har for eksempel Ronaldo utviklet seg til å bli en mer ren spiss, i motsetning til den kantrollen han hadde tidlig i fotballkarrieren.

- Jeg har alltid vært i stand til å vinne og vært del av lag som har vært i stand til å vinne. Jeg har funnet nøkkelen for å forlenge en stor karriere, sier han.

I tillegg til Ungarn, skal Portugal også opp mot stormakter som Frankrike og Tyskland i løpet av gruppespillet i EM.- Frankrike er regjerende verdensmestere.