RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det ser helgrønt ut

Foto: Hesteguiden.com
Priority Photo har et tilnærmet gaveløp på Bergen travpark torsdag og bankerspilles i begge V5-veddemålene.

Torsdagen byr på en innholdsrik meny fra Norsk Rikstoto. Nordmenn kan sette innsatser mot hele fem baner. Det starter med V4 fra Østersund, der Nettavisen jakter nye triumfer etter strålende tips både til Visby mandag og til Solänget tirsdag. Lunstipsene til Bjerke tirsdag satt klokkerent og vi satser mot nye gevinster under Drammens lunsjtrav torsdag. Romme arrangerer deretter ettermiddags-V5 og til kvelden overtar Øvrevoll med en sedvanlig utfordrende V65-omgang, mens Bergen travpark byr på dobbel V5.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Åsbjørn Tengsareid valgte å stå over løpene på Bergen travpark sist torsdag, men torsdag er den svært dyktige Foruskusken tilbake på Travparken og som vanlig har Tengsareid solide vinnersjanser.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5A kl. 18.30
V5B kl 19.40

Taper ikke dette
I V5-5A/V-1B sender han ut formsterke 10 Priority Photo som har funnet en voldsom formtopp nå. En våken Tengsareid sendte hesten fram utvendig for ledende Yankee Challenge på Bergen travpark nest sist (22. august) og avgjorde i god tid før mål da. I sin siste start på Forus forserte Åsbjørn seg til tet med Priority Photo på et tidlig tidspunkt, men måtte bruke krefter for å komme dit. Fikk seg siden er ordentlig trykk av Gangster's Advice midtveis i det løpet, men skvatt unna til både overlegen og overbevisende seier.

Torsdag har Priority Photo trukket bakspor i et svært middels eliteløp på Bergen travpark, og sett i lys av de siste innsatsene skal bare Priority Photo vinne dette løpet, uavhengig av posisjon underveis. Priority Photo blir vår soleklar banker i både V5A og V5B på Bergen travpark torsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Karmøy Eld kan vinne igjen
I V5-2A kommer 1 Art Nattfari til å bli stor favoritt, men førstespor bak bilen på sprint er sjanseartet. Art Nattfari imponerte stort første gang ut for Geir Gudmestad og hadde kun svært gode Mino foran seg da. Mer på det jevne for Ole Gaute Gudmestad i et amatørløp på Forus i den påfølgende starten. Dermed setter vi varsellampene på full styrke for 6 Karmøy Eld, som imponerte stort for Pål Buer sist torsdag på Travparken. Til tross for et tungt løp på full distanse, vant vallaken greit. Torsdag er det yndlingsdistansen sprint og sammen med den faste kusken Kristine Kvasnes, må det være en bra seierssjanse igjen og Karmøy Eld skal med på alle bonger.

Åsbjørn advarer
I V5-5B varsler både undertegnede og Åsbjørn Tengsareid for 9 Adonai. Super News-hoppa innledet karrieren på svært lovende vis som treåring og hadde også en flott fireårssesong, men mistet formen utover fireårssesongen. Torsdag gjør hoppa sin tredje start i regi Åsbjørn Tengsareid og står spennende til i spor ni. Med rygg på startraske 1 F.P. Asset kan det bli dønn riktig for hoppa og da skal det naturligvis krysses for 9 Adonai i V5-5B.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere