Gå til sidens hovedinnhold

- Det ser helt jævlig ut

Etter nok et Brann-tap lot Steinar Nilsen frustrasjonen igjen gå utover skandalematten på Brann Stadion.

BRANN - TROMSØ 0-1:

BERGEN (Nettavisen): Martin Andresen har kalt den Tippeligaens verste. Steinar Nilsen var bare oppgitt etter hjemmetapet for gamleklubben Tromsø og gjentok til pressekorpset at han ikke orket å snakke om underlaget. Men så klarte han ikke å holde seg lenger.

- Akkurat nå burde vi bare få flydd inn et nytt underlag. Det ser helt jævlig der ute og jeg syns synd på spillerne, tordnet den kombinerte treneren og sportssjefen etter kampen.

- Vi produserer veldig mye målsjanser og det er en klokkeren hands der også som vi ikke får straffe på. Men guttene våre sliter med å sta på beina og jeg vet ikke hva vi skal gjøre med det. Flere av hjemmekampene våre har blitt ødelagt av denne banen, sa en oppgitt Nilsen.

Rush igjen
Topp mot bunn i Tippeligaen burde brygge for et visst underholdningsnivå, men 1. omgang mellom i Bergen ble likevel en rimelig søvndyssende affære foran de 13.200 på tribunen.

Kampens første skikkelige sjanse kom først etter 26 minutter, men Erik Huseklepp klarte ikke å lure Marcus Sahlman i Tromsø-målet. Tre minutter senere våknet imidlertid evigunge Sigurd Rushfeldt og sendte bortelaget i føringen med 1-0 etter en stuss fra svenske George Mourad.

- Vi var nok ikke tippet helt i toppen før sesongen og det med rette. Vi mistet mange spillere og har mye ungt, men vi har også fått inn gode erstattere, fortalte Rushfeldt til Nettavisen før han innrømmet at Gutan også har vært heldige i sesonginnledningen:

- Ting har jo gått litt i vår retning. Vi må være såpass ærlig og innrømme det.

Rushfeldt syns at TIL-laget, uten skadde Miika Koppinen og suspenderte Kara Mbodj, taklet underlaget godt.

- Det er vanskelige forhold der ute og enkelte felt på banen er helt oppspilt. Men jeg har aldri følt at vi har hatt noe problem med overgangen fra kunstgress til naturgress.

Flaut bytte
Kvarteret før slutt fikk TIL-innbytter Saliou Ciss en kjempemulighet til å punkterte kampen, men senegaleseren bommet grovt alene med Håkon Opdal. Minuttet etter fikk Ciss gult kort for en stygg takling på Bjørnar Holmvik, før han ble byttet ut igjen i én og samme omgang. Kort sagt, 35 begivenhetsrike minutter for 20-åringen, som gikk rett i garderoben etter det pinlige innhoppet. TIL-trener Per Mathias Høgmo derimot var blid som en sol etter bortebragden i Bergen.

- Vi har hatt noen tøffe bortekamper og har tatt 23 poeng på de ti første kampene. Det er vi veldig fornøyd med.

Branns neste mulighet til å kapre sårt tiltrengte poeng er førstkommende søndag "borte" mot Stabæk på Ullevaal Stadion. Tippeligaleder Tromsø tar imot Start hjemme på Alfheim samme dag.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken