RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det skjebnesvangre byttet

Sist oppdatert:
Seks minutter før slutt måtte Anette Hovind Johansen sone to minutter for feil innbytte. Det ble skjebnesvangert.

ST. PETERSBURG (TV 2 Nettavisen): NORGE - UNGARN 18-20: Kristine Lunde skulle bytte med Anette Hovind Johansen i forsvar mot slutten av kampen. Men seks minutter før slutt gikk det galt.

- De presser oss, og jeg ser Kristine kommer i stor fart ut. Jeg er veldig oppsatt på å komme meg kjapt inn. Jeg ser ikke om hun trår over sidelinjen, men jeg oppfatter at hun kommer og bytter, forklarer Hovind Johansen.

Men Lunde kom aldri for å bytte.

- Jeg er på vei for å bytte, men Marianne, som har mer oversikt, roper på meg. Dermed snur jeg meg og tar nærmeste ungarske spiller, men da er allerede Anette på banen, sier Lunde til TV 2 Nettavisen.

Dermed måtte Norge spille de to neste minuttene med en spiller mindre på banen. Den perioden benyttet Ungarn til å score to ganger og utligne til 17-17.

- Det er en klar misforståelse mellom Kristine og Anette, sier Marit Breivk.

Norge kom aldri inn i rytmen igjen etter denne perioden, og selv om de fikk spille i overtall mot slutten klarte man aldri å snu kampen igjen.

Nå går de norske jentene inn i mellomspillet med null poeng, og det må minst ett under til for at det skal bli semifinale på Norge i VM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere