*Nettavisen* Sport.

Det smeller igjen?

Foto: hesteguiden.com

Hele forrrige uke var det gode utbetalinger i V65-spillet i Norge, og i Drammen i kveld ser det alt annet enn lettløst ut.

Vi har en ny spennende uke på travfronten foran oss, og på kvelden denne mandagen er det V64-spill til grensebanen Färjestad i Sverige samt V65-spill til Drammen her på berget som gjelder hos Norsk Rikstoto.

På arenaen i undertegnedes fødeby Drammen, ser det nær sagt som vanlig svært spennende ut. Der ligger det store penger i luften (i hvert fall to løp det kan smelle godt i), men kveldens banker var ikke vanskelig å finne. Den kommer ut i et varmblodsløp i V65-5, og bærer det klinkende navnet Bourbon Street. Hun står i et perfekt førstespor, og det ligner tet og slutt.

På Sørlandet i går vant Hope And Love som en megafavoritt i V65-spillet, men utbetalingen på seks rette ga likevel solide 58 240 kroner (vi fikk seks femmere på vårt store system). Således aldri farlig å støtte seg til en storfavoritt i denne spilleformen, og det gjelder som alltid å treffe med garderingene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Neppe snakk om saken
Nei, vi har vondt for å se at noen kan tukte 1 Bourbon Street i et varmblodsløp i V65-5, og vi tror den flotte 4-årshoppa leder rundt om. Det ble galopp i den siste starten (kjørte for tøft om tet fra et dårlig spor), men hun skal ikke være usikker. Det er kun fire hester på strek, og vi tror kusk Kai Johansen prikker tet.

Hoppa gikk strålende løp hele veien forut for den siste starten, mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter (tredje på 14.6 over en sprint bak gode Beverly B.R.&Co i Oaks-revansjen nest sist), og i en feilfri utgave taper hun ikke. Takler dagens arena utmerket (vunnet her før), og vi tviler ikke på dette bankerspillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Knekker favoritten?
I et sprintløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag i V65-2 blir 2 Mighty Lady favoritt, og selvsagt skal den formsterke hoppa tilmåles solide vinnersjanser. Hun piler til tet, og hun kan lede rundt om. Hun sprintvant på fine 13.5 i den tredje siste starten, og hun kan gjenta den bedriften i kveld.

Vi tror dog at 5 Bertie Invalley er tøffere siste biten hest mot hest, og sistnevnte som er på vei mot full form nå (sølv på 16.0 full vei bak gode Pine News sist), må krysses på alle bonger. Han har ingen fordel av sprint (dog vunnet på 12.8 på en sprint før), men han glir trolig billig frem til "dødens" i kveld.

Da tror vi 8-åringen til Truls Desserud blir tøff å stå i mot den siste biten, og Desserud som har hysterisk form på stallhestene om dagen, kan bokføre en ny triumf her. Det perfekte løpet bak de to antatt beste kan 1 Patricia Hastrup få (bedre enn raden, men hun er vond å få inn), og hun krysses på storbongen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Startsiden avgjør
I et nytt varmblodsløp i lavt grunnlag i V65-3, blir 5 Worth The Wait storfavoritt, og hvis kusk Eirik Høitomt prikker teten med 5-åringen, ja så er det trolig ikke snakk om saken. Revenue-sønnen utvikler seg stadig, og innsatsen til sølv på 17.8 full vei bal Peel And Stick sist, var godkjent (fikk dog maks der).

Således ikke snakk om noen stor stjerne dette, og vi er ikke helt sikre på at storfavoritten overflyr 1 Ibroz ned startsiden. Da kan det bli verre med tanke på seier, og vi tror ikke sistnevnte er dårligere enn favoritten på kapasitet. Ibroz vant på 17.6 over aktuell distanse i den nest siste starten, og han kan vinne igjen.

Da krysser vi på alle bonger, og på vårt største spilleforslag får også superdype 9 Sloppy Joe en plass. Han gikk et enormt løp til tredje etter grov startgalopp (tapte over 100 meter) i den siste starten, og sporet er perfekt for hans del. Det var riktignok billig i mot sist, men han varslet i hvert fall sterkt stigende form der.

Endelig full uttelling?
Et varmblodsløp avslutter også denne V65-rebusen, men her er det hester i grunnlag under 205 000 kroner som skal ut å måle krefter i et stayerløp over 2500 meter. Nok en gang står 8 Rolin i et dårlig spor, men formen er helt på topp på ham. Han avsluttet gnistrende til tredje sist, og han kan vinne i kveld.

Vi ser ikke helt bort i fra at han kan sitte tidlig i tet i kveld (de aller fleste på innsiden foretrekker vel en rygg å gå i), og fra spiss blir han i så fall ikke lett å slå. Uansett posisjon underveis, er han seiersaktuell. Tilbake etter litt pause kommer 11 Thai Monroe, og på sitt beste legger hun dette feltet på rygg til slutt.

Hun fikk sølv bak gode Oscar Ribb i et stayerløp i den siste starten, og da er det litt enklere i mot i kveld. Uforandret fin form holder 9 Hot Gun (vant på 15.1 full vei i den nest siste starten), og han skal selvsagt krysses tidlig. Dog vunnet de aller fleste av løpene sine fra tet, og da er det snakk om en favoritt i litt fare.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.