STOCKHOLM (Nettavisen): Det har de siste dagene vært mye snakk om Strømsgodsets Stefan Johansen.

Midtbanemannen har imponert stort gjennom hele sesongen, og onsdag vil han få sin landslagsdebut for Norge.

Det bekrefter landslagssjef Egil Drillo Olsen på en pressekonferanse tirsdag. Johansen selv gleder seg til å dra på seg den norske drakten.

- Det er det høyeste du kan oppnå i Norge. Alle drømmer om å spille på landslaget. Nå er det bare å gripe sjansen, sier han til Nettavisen.

- Må ha bevegelse
Den norske landslagssjefen mener Johansen kan tilføre det norske landslaget noe det har manglet de siste årene.

- Han er en spillertype som leter etter gjennombrudd. Får han ballen rettvendt i mellomrommet, så lukter det sjanser, sier Drillo.

- Men han er avhengig av bevegelse i bakrom. Mange snakker om balltempo i fotball, men det hjelper ikke noe uten initiativ i bakrom.

Johansen kommer trolig til å starte i en sentral midtbaneposisjon i en femmer mot svenskene onsdag.

- Han kan spille både sentralt og indreløper. Selv mener han, og det er jeg enig i, at han er best sentralt i en femmer. Han starter nok der.

- Daniel vet ikke
En annen som vil få tillit fra start i onsdagens kamp er klubbløse Daniel Braaten. Drillo innrømmer at han gambler med fotballbohemen.

- Han er klar over at han må ha en klubb for å være med. Han får sjansen fra start onsdag, og gjør han en bra kamp, så får vi se, sier Drillo.

Landslagssjefen legger imidlertid til at han ikke føler seg sikker på at den tidligere Frankrike-proffen finner seg en ny klubb med det første.

- Det er slik at man vet aldri med Daniel. Han vet ikke selv heller. Det ordner seg pleier han å si, forteller Drillo.

Braatens agent, Henning Berg (ikke fotballtreneren), har tidligere i sommer uttalt at hans klient skal være nær en ny arbeidsgiver.

Veteranen har i sommer trent med Vålerenga, men det skal ikke være aktuelt med en norsk klubb på nåværende tidspunkt.