Gå til sidens hovedinnhold

- Det største øyeblikket i mitt liv

Argentiner knuste Rafael Nadal.

Rafael Nadal var favoritt, men det brydde argentinske Juan Martin del Potro seg svært lite om. I søndagens første semifinale i US Open, feide han nemlig den tidligere verdenseneren av banen.

To timer og 30 minutter
Argentineren brukte bare to timer og 30 minutter på å vinne kampen med sifrene 6-2, 6-2, 6-2.

Dermed er del Potro klar for sin første Grand Slam-finale i karrieren. Der møter han vinneren av den andre semifinalen mellom Roger Federer og Novak Djokovic.

- Det er vanskelig for meg å snakke akkurat nå. Dette er min favoritturnering, og jeg kan nesten ikke tro at dette er sant, sier en rørt del Potro ifølge Reuters.

- Nå er jeg svært nære å oppnå en drøm. Jeg håper jeg kan vinne turneringen, og er utrolig glad for å være i finalen. Uansett om jeg vinner eller taper, så tror jeg dette er det største øyeblikket i livet mitt.

Slet med smerter
Nadal slet med magesmerter før kampen mot del Potro, og på servene ble det fort tydelig at spanjolen fortsatt hadde problemer.

- Jeg har vært litt uheldig denne sesongen. jeg startet året bra, men i de siste turneringene har jeg slitt med smerter i magemusklene, og det gjorde det vanskelig for meg, sier Nadal.

Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken