Gå til sidens hovedinnhold

- Det svartnet fullstendig

Men se hvilken drømmestart Inter fikk på kampen mot Schalke 04!

HTML EMBED

INTER - SCHALKE 04 2-5:

Forrige sesong gikk Inter til topps i Mesterligaen, under José Mourinhos ledelse.

Denne sesongen tyder imidlertid mye på at det blir exit allerede i kvartfinalen for den regjerende mesteren. Det sørget Schalke 04 for tirsdag kveld.

(Se video av målfesten i videovinduet øverst i saken)

- Det svartnet
Med en smått urolig 5-2-seier borte på Giuseppe Meazza, har den tyske klubben gjort oppgaven i returen omtrent umulig for Leonardos gutter.

- Jeg skjønner ikke hva som skjedde. Det er umulig å forklare. Vi startet bra, men så svartnet fullstendig for oss, forklarer Inter-veteran Javier Zanetti ifølge Mediaset Premium.

- Nå må vi bare beholde roen og se positivt på dette. Først må vi konsentrere oss om ligaen, og så reiser vil til Tyskland for å gi alt, sier backen om returoppgjøret.

Sliter i ligaen
Schalke har ikke hatt noen god sesong i tysk Bundesliga denne sesongen, og laget ligger kun som nummer ti på tabellen når seks serierunder gjenstår.

Den dårlige innsatsen i ligaen førte blant annet til at trener Felix Magath fikk sparken, til tross for at han hadde ledet laget til kvartfinale i Mesterligaen.

Tirsdag kveld var det likevel ikke noe tvil om at erstatter Ralf Rangnick også fikk det beste ut av sine menn ute i Europa.

Hylles i Tyskland
Og slikt fører selvfølgelig også til skryt i tysk media.

Tabloidavisen Bild slo for eksempel til med overskriften: «Genial! Grandios! Gigantisch!» etter bragden i Italia.

Schalke-trener Rangnick forklarer den overraskende triumfen med at tyskerne ikke lot seg friste til å gå defensivt til verks i Milano.

- Vi hadde fulgt Inter i derbykampen mot Milan, og visste at om vi la oss bakpå, ville vi få problemer. Derfor spilte vi bevisst veldig offensivt og fant hullene i Inter-forsvaret, sier han.

Joel Matip, Edu (2), Raul og et selvmål fra Andrea Ranocchia var beholdningen for Schalke, men også unggutten Alexander Baumjohann trekkes fram som en kreativ kraft i laget.

For de italienske vertene var det Dejan Stankovic og Diego Milito som fant nettmaskene.

Intervju med målscorer Joel Matip:

HTML EMBED

Viasat Fotball sender oppgjøret Barcelona - Sjakhtar Donetsk direkte fra klokken 20.45, mens Viasat 4 sender Chelsea - Manchester United til samme tid.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken