Caroline Wozniacki har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, men det er mye på grunn av hennes forhold til golfstjernen Rory McIlroy.

Nå er det imidlertid tennisen som er i fokus for dansken. Wozniacki leder verdensrankingen, men har aldri vunnet en av de store «Grand Slam»-turneringene.

Det har tennisbaben lyst til å gjøre noe med i US Open, og i lørdagens kamp mot Vania King, var dansken overlegen.

Avviser lett kamp
Wozniacki vant med sifrene 6-2, 6-4, og er dermed klar for 4. runde. Dansken avviser at kampen var så lett som sifrene kan indikere.

- Det var ikke lett. King er glimrende på defensiven. Akkurat som de tidligere kampene jeg har møtt henne, så fikk jeg mange baller tilbake, sier Wozniacki, ifølge sporten.dk.

Kampen ble spilt på den største banen i Flushing Meadows, Arthur Ashe Stadium, og det var bortimot 10.000 tilskuere tilstede.

- Jeg elsker denne stadion. Stemningen her er fantastisk. Forhåpentligvis gir US Open-arrangørene meg en kamp her igjen snart, sier verdenseneren.

I 4. runde møter Caroline Wozniacki vinneren av oppgjøret mellom Svetlana Kuznetsova eller Akgil Amanmuradova.

Serena også videre
En annen tennisprofil som var i aksjon på lørdag, var Serena Williams. Hun måtte slite mer for seieren.

Etter å ha lekt seg til en 6-1-seier over Victoria Azarenka fra Hviterussland i første sett, måtte Williams slite mer i det andre.

Amerikaneren måtte ut i tiebreak mot Azarenka, men det vant Williams 7-5, og dermed er hun klar for åttendedelsfinale.

- Jeg har ikke følt med uovervinnelig og gjorde ikke det i dag heller. Jeg syns jeg spilte bra i det første settet og gjorde de riktige tingene. Jeg skulle antakeligvis fortsatt med det, uttalte Williams, som har vunnet turneringen tre ganger, etter kampen.