Detektiven løser lunsj-mysteriene?

Foto: hesteguiden.com

Torsdagens lunsjtrav på Bjerke er av den mer åpne sorten, men vi spiller ikke imot Inspector Barnaby, som ifølge treneren er vei mot en ny formtopp.

28.01.10 09:54

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Han viste glimt av klasse i fjor, 4 Inspector Barnaby. Hesten som er oppkalt etter den kjente detektiven har en billig oppgave i V5-2 i dag. Trener og kusk Frode Hamre støtter oss i bankervalget:

- Min hest har trent bra og viste form da han ble toer bak Lavenir sist. Jeg har god tro på at han får teten av Joyful Lavec. Jeg tror Nettavisen kan gjøre lurt i å bankertippe hesten, røper Frode Hamre.

Leder rundt om?
1 Pioneer November er veldig god fra start, og vi tror han holder sporet. Fra tet skal det være en god sjanse. Hingsten blir kraftig kuskeforsterket. I et billig selskap kan han være en frekk banker, i et ellers vidåpent løp. 11 Miss Jenipher gikk bra sist. Dårlig spor, men i dette laget skal hun sees med sjanse. 8 Somolli’s Win er milevis bedre enn raden, og trener bra. 9 Valentino Jago var forbedret nest sist og er en luring. 4 Leo Vic vinner har vunnet ett løp på 62 starter, men har aldri møtt lettere konkurranse.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Øvrige vurderinger
V5-3: 1 Quickstep Girl er ikke til å stole på, og kan feile når som helst i løpet. Feilfritt er det dog store muligheter for tetkjenning hele veien. 4 Fame Royal vant i enkelt selskap på Momarken sist, og formen er dog veldig bra. 11 Moonwalker er kanskje den beste hesten, men var elendig sist. Tilbake i form er han i striden. 10 Misty Kronos kan runde alle om det blir tempo. 3 Kiko kan vinne, men er overspilt i dag i forhold til hva han har prestert hittil. 2 Livi Cassano henger med, men i billig konkurranse er han ikke sjanseløs.

V5-4: 1 Valle Fly galopperer nesten for et godt ord. Hoppa er rask fra start, og har kun hester på utsiden denne gangen. Dermed tror vi på feilfri avgang, og fra tet tror vi hun vinner. Se opp for 10 Militant. Han er kraftig skjerpet i trening, og møter billig motstand. 8 Indregaards Prinsen måtte strekke våpen for svenske Lykke Mio nest sist, mens han feilet sist. Regnes her. 12 Kos Per advarte vi for sist, og han svarte med å vinne til 20 ganger i totoen!

V5-5: 6 Menino blir trolig dagens mest markerte i V5 etter strålende finish sist. Vær da oppmerksom på at han tidligere har prestert varierende løp, og vi garderer glatt. 2 Nimbus F.H. er rask ut. Etter at nr.1 ble strøket kan han lede hele veien. Han var bra sist. 5 Yunin Boko er en stor outsider. Kjemper nærmest garantert i toppen uten galopp. 9 Kendrick Jr. var positiv sist, og kan smelle til denne gangen.

Fin DD-gevinst!
I lunsjen på tirsdag satt begge våre DD-forslagklokkerent, og de som spilte for hundrelappen kunne heve over 600 kroner!

Ekspertforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 480 og 1200 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag på 100 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.