Bildet av de to brasilianske guttene - den ene med et alvorlig uttrykk, og den andre med store krøller og et bredt smil - spres nå i tusentalls på sosiale medier.

Guttene er slående like Brasils midtstopperduo, Thiago Silva og David Luiz, og stjernespillerne blir bombardert av meldinger med spørsmålet om det virkelig er funnet et barndomsbilde av dem. Da den brasilianske legenden Ronaldo la ut bildet på sin Twitter-profil, ble det delt over 1000 ganger på få minutter.

- Det er umulig å ikke se likheten. Jeg har fått sms fra folk i Italia, Frankrike, og til og med Leonardo (sportssjef i Paris Saint Germain, red.anm.). Ni av ti sms jeg får, handler om bildet, sier Silva, ifølge Sportsbladet.

PSG-stjernen avkrefter imidlertid at det er han selv og landslagskollegaen, som spiller for Chelsea, som er avbildet.

- Det er en morsom greie. Se på gutten; han har helt lik munn som meg, ikke sant? Men, nei, det er ikke meg på bildet, slår han fast.

Silva og Luiz kunne nylig løfte trofeet i Confederations Cup, etter å ha utklasset Spania 3-0 i finalen, ett år før VM på hjemmebane. Duoen har nå tatt ferie, før de drar tilbake sine respektive klubber for å lade opp til en ny sesong.