*Nettavisen* Sport.

Dette burde du nok ikke sagt, Mascherano!

RAPPKJEFTA: Javier Mascherano ble utvist for å ha sendt noen ufine gloser i retning linjedommeren (bildet er fra Super Cup-kampen mot Sevilla i august) Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Skal ha kommet med noen stygge gloser til linjemannen.

26.10.15 10:38

Det var en heller bisarr situasjon som fant sted i søndagens kamp mellom Barcelona og Eibar da hjemmelagets Javier Mascherano ble utvist i det 83.minutt. Mascherano vandret forbi dommeren som stoppet han opp for å vise det røde kortet.

Før dette hadde tilsynelatende ingenting skjedd. Ifølge kampens dommer, Carlos del Cerro Grande, skal Mascherano ha havnet i krangel med linjemannen, ifølge den spanske avisa Marca.

- Mascherano ble utvist for følgende: å ha sagt dette til min assistentdommer: f***a til moren din, fortalte Del Cerro Grande til spansk media etter kampen.

Del Cerro Grande skal ha hatt problemer med å sende inn dommerrapporten sin etter kamp. Grunnen for dette er at Barcelona skal ha slått seg vrange over hva som egentlig utspeilet seg på banen.

Den spanske radiokanalen Cadena COPE mener å vite at Barcelona sitter på bevis hvor Mascherano skal ha sagt «f***a til søstera di» til linjemannen. Dette håper de kan løse opp i denne smått bisarre situasjonen.

- Han sa det ikke til dommeren eller til assistenten, sa Barcelona-trener Luis Enrique etter kampen, ifølge Marca.

- Hver gang vi hører noe stygt så tror vi at det er rettet mot oss. Det er alvorlig om vi nå mister Mascherano i fire kamper. «F***a til moren din» i Argentina er slik som vi spanjoler sier «baller». Man må se hvordan Mascherano sier dette og hvem han ser på. Jeg jobber med å få dem til å slutte å si slikt, sa Luis Enrique etter kampen.

Til tross for Barcelonas 3-1-seier over Eibar søndag kan det se ut til at Luis Enrique har nok å henge fingrene i de neste dagene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.