Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er Arsenals sanne ansikt

Arsenal kontret Inter i senk og ga seg ikke før de sto med fem mål på San Siro i Milan. Arsenal er for alvor med i kampen om avansement fra gruppe B.

INTER - ARSENAL 1-5: - Vi har ikke vist det sanne ansiktet til Arsenal i Champions League før i kveld. Alle har ventet på at vi skal prestere i Europa - og i kveld gjorde vi det, jublet Thierry Henry etter ydmykelsen av Inter.

Henry ga bortelaget ledelsen etter 25 minutter i første omgang, med et velplassert skudd fra 16 meter som Francesco Toldo var sjanseløs på.

Vieri nektet å juble
Men Christian Vieri utlignet bare åtte minutter senere, med et skudd som gikk via Sol Campbell og over Jens Lehmann. Vieris frustrasjon over tilværelsen i klubben var for øvrig tydelig da han overhodet ikke jublet for utligningen.

Forholdet til fansen er ikke det beste.

Noen få minutter etter pause, tok Arsenal tilbake ledelsen. Denne gang var Henry tilrettelegger - og Fredrik Ljungberg avslutter.

Feilslått system
Inter, som under Alberto Zaccheronis ledelse spiller et 3-4-3-system, forsøkte forgjeves å reise seg. Italienernes offensive satsing sørget bare for at Arsenal skapte den ene store sjansen etter den andre på sine giftige kontringer.

Thierry Henry la på til 3-1 med et hardt og lavt skudd etter et kjemperykk inne i Inter-feltet, mens Edu og Robert Pires gjorde ydmykelsen enda større ved å sette inn 4-1 og 5-1 i sluttminuttene.

Seieren betyr at Arsenal og Inter begge har sju poeng. Arsenal går foran Inter på innbyrdes målforskjell (Inter vant 3-0 i London).

I siste runde møter Arsenal gruppeleder Lokomotiv Moskva hjemme i London, mens Inter reiser til Kiev for å spille mot Dinamo.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot