Gå til sidens hovedinnhold

Dette er Chelseas nye regler

- Følg mine regler og respekter min autoritet.

Før søndagens ligaåpning borte mot Stoke har Chelseas nye manager, Andre Villas-Boas, laget nye regler for spillergruppen.

Samtidig er portugiseren klar på at ligatittelen skal til London og Stamford Bridge etter den kommende sesongen, men forbereder fansen på at det kan bli noen skuffelser på veien.

- Sesongen er lang og nedturer vil komme, men spillerne må leve opp til forventningene, sier Villas-Boas i et intervju med Daily Mail.

- Vi ser frem til fortreffelighet og til å vinne tilbake tittelen som glapp for oss forrige sesong. Vi vil gjøre alt i vår makt for å vinne den tilbake, fortsetter han.

Chelsea-treneren avslutter med å fortelle at han ikke er fornøyd med mindre laget hans vinner serien.

- Jeg vil ikke være fornøyd hvis vi ikke vinner Premier League. Hvis jeg vinner alle fire trofeene vil jeg pensjonere meg. Jeg har tenkt på det (forrige sesong), sier han.

- Jeg vil vinne så mange titler som mulig. Det er et mål for meg. Mine spillere har de samme ambisjonene, avslutter portugiseren.

Dette er noen av reglene Villas-Boas har innført:

  • Spillerne skal alltid spise frokost og lunsj sammen på treningsdager.
  • De muslimske spillerne Nicolas Anelka og Salomon Kalou må fortsatt sitte sammen med lagkameratene - selv om det er Ramadan gjennom hele august der spillerne må faste på dagtid.
  • Unødvendig bråk er forbudt på treningene. En garter ble til og med stoppet da han trimmet hekken fordi han laget for mye støy.
  • Treneren vil at hans lag skal trene i hvite drakter, derfor er de svarte Adidas draktene sendt tilbake til fabrikken.

Hvordan tror du Chelsea vil gjøre det i årets Premier League-sesong? Du kan ta diskusjonen i kommentarfeltet under.

HTML EMBED
Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken