RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er Christian, Kato og Linda

UKJENTE NAVN: Fotballandslagets Joshua Christian Kojo King, Kristian Kato Walby Kjelling, Cecilia Carmen Linda Brækhus.
UKJENTE NAVN: Fotballandslagets Joshua Christian Kojo King, Kristian Kato Walby Kjelling, Cecilia Carmen Linda Brækhus.
Skattelistene kan brukes til så mangt.

Dagen skattelistene slippes, er dagen sultne norske journalister setter vekkerklokken på 03.00 for å haste til jobben og skrive om hvor mye kjendisene tjener.

«Så mye tjener floppen», «Stjernespissen tjente 500.000 per mål», «Lønnen hans lyver».

VARIERT: Kjell Valter Erik, Frank og Joar takker Rosenborg-fansen.

For mange er offentliggjøringen av skattelistene for høytid å regne. Dersom du ikke er blant dem som tenner på å se hvor mye naboen, landslagsspillerne eller sjefen tjener, kan skattelistene brukes til en annen type underholdning.

Jakten på de ukjente mellomnavnene.

Det er nemlig overraskende mange norske idrettsstjerner med mellomnavn de færreste kjenner til. Kanskje også til og med navn de ikke vil at du skal kjenne til.

André er en klassiker og egentlig et mellomnavn som passer til alt. Det visste foreldrene til Erik André Huseklepp, Kjetil André Rekdal, Mats André Zuccarello Aasen og Tom André Hilde, da de ga barna sine nettopp det mellomnavnet.

På idrettsgallaen tidligere i år ble Magnus Carlsen kåret til årets navn. Det er vel og bra det, men navnet er egentlig Sven Magnus Øen Carlsen.

Rosenborg var på hele 90-tallet og starten av 2000-tallet fullstendig dominerende i norsk fotball. Nå er det imidlertid fire år siden forrige seriemesterskap, og det kan se ut som klubben nå fokuserer på å sikre seg spillere med morsomme navn.

Mikael Frank Dorsin, Ken Remi Stefan Strandberg, Daniel Kjell Valter Erik Losciale Örlund og Nicki Niels Bille Nielsen var blant de sterkeste bidragsyterne forrige sesong.

Ikke like spektakulært, men kanskje like overraskende er det at to av de største profilene på dagens norske fotballandslag heter Stefan Marius Johansen og Joshua Christian Kojo King.

Håndballgutta har strevd med å dominere på samme måte som sine kvinnelige kollegaer de siste årene, men på navnefronten leveres det. Hvem får vel ikke gåsehud når Kristian Kato Walby Kjelling spiller ballen inn til Bjarte Håkon Myrhol på strek?

Er du ikke av sorten som lar deg engasjere av ballspill, kan du benke deg foran skjermen når Cecilia Carmen Linda Brækhus banker løs på én av sine sjanseløse motstandere.

HÅKON OG KATO: Også håndballgutta leverer på navnefronten.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere