*Nettavisen* Sport.

Dette er hva Chelsea må betale om de skal sparke Mourinho

KRAV: Det kommer til å koste Chelsea nesten 400 millioner kroner om de ønsker å sparke José Mourinho. Foto: John Walton (Pa Photos)

Portugiseren vil innkassere en astronomisk sum om han får fyken

26.10.15 16:22

Det er den engelske avisa The Mirror som rapporterer at Chelsea-trener José Mourinho vil ha krav på nesten 400 millioner kroner om Chelsea skulle bestemme seg for å la han gå.

Mourinho signerte en lukrativ kontrakt frem til 2019 med London-klubben for kun to måneder siden og stiller dermed med gode kort på hånda til tross for de dårlige resultatene.

Den engelske avisa mener å vite at Mourinho tjener godt over 100 millioner kroner årlig i Chelsea etter å ha signerte den nye kontrakten som følger av seier i Premier League og Ligacupen.

Kontraktssituasjonen skal også være en av årsakene til hvorfor Chelsea er åpne til å gi Mourinho mer tid, men det spekuleres i at dette vil endre på seg om Chelsea skulle tape mot Liverpool til helga.

Daily Mail mener å vite at tidligere Chelsea-trenere Guus Hiddink og Carlo Ancelotti allerede har meldt sin interesse hvis Chelsea-jobben skulle bli ledig, mens The Telegraph melder at mellommenn har gjort kontakt med Pep Guardiola for å se på mulighetene for at den spanske treneren tar over på Stamford Bridge til sommeren.

Mourinho og Chelsea står med kun 11 poeng på ti kamper. Det finnes ikke et lag i Premier League-historien som har åpnet såpass dårlig og så kommet tilbake og vunnet en plass blant topp fire. Så ting ser ikke spesielt bra ut for Chelseas portugisiske trener.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.