Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er ikke basket

Lyn-trener Henning Berg var fryktelig oppgitt over dommeren etter 1-2-tapet for Start. Se målene.LES: Lange scoret for Vålerenga LES: Nornes klar for Godset

(Trykk play i videovinduet over for å se David Nielsens 2-0-mål. De andre målene kan du se ved å gå inn på LIVE-dekningen i FXTV.)

Se nederst for komplett kampfakta og spillerbørs.

LYN - START 1-2: Start slo Lyn 2-1 i Stig Inge Bjørnebyes første kamp som Tippeliga-trener. Kristoffer Paulsen og David Nielsen scoret for sørlendingene, mens innbytter Magnus Powell reduserte for Lyn.

Etter kampen var Lyn-trener Henning Berg lite imponert av dommer Svein Oddvar Moen. Spesielt da Moen tvilsomt blåste av Espen Hoff da vingen scoret.

- Jeg vet ikke hva han blåser for. Det var jo Kristoffer Paulsen som løp inn i ham, sa Berg oppgitt etter å ha sett hendelsen i reprise etter kampen.

Etter kampen krevde Berg en forklaring fra dommer Moen.

- Men vi var ikke gode nok i dag. Det er ikke dommerens skyld at vi ikke vinner. Dette var vår egen skyld. Men når det er sagt, så har dommeren dømt mye bedre før. Dette er ikke basketball, fortsatte Berg.

- Espen Hoff burde ikke vært avblåst, fastslår TV 2-ekspert Nils Johan Semb.

- Vi hadde marginer på vår side når vi vinner en så tett kamp 2-1. Dommeren kunne kanskje latt episoden med Hoff og et par andre episoder passere, men jeg forholder meg til de avgjørelsene som er. Det skal jeg gjøre i neste kamp også, sier Stig Inge Bjørnebye.

Han var naturligvis strålende fornøyd etter debuten.

- Selvfølgelig var dette akkurat dette jeg hadde drømt om, sa han fornøyd.

- Målet er at vi skal etablere oss i toppen allerede fra neste sesong, fortsatte han.

HTML EMBED
Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken