Dette er Mourinhos Rooney-plan

Foto: Getty Images

Hevder Chelsea ikke vil hente ny spiss i januar.

10.01.14 09:10

Chelsea-manager Jose Mourinho tror han kan kjøpe Manchester United-spiss Wayne Rooney for en rimelig penge på slutten av sesongen, skriver The Telegraph.

Avisen hevder derfor at Mourinho ikke kommer til å signere noen ny spiss i løpet av januarvinduet - det til tross for at Chelsea-spissene sliter med å score.

Kun tre mål
I løpet av sesongen er det Chelsea-midtbanen som har tatt det meste av ansvaret når det kommer til scoringer for London-klubben. Eden Hazard er så langt klubbens toppscorer med åtte mål på 20 kamper, tett etterfulgt av Oscar som har scoret seks ganger.

Spissene Samuel Eto'o og Fernando Torres har slitt med å finne veien til mål og kan kun vise til tre mål hver.

Det har ført til at en rekke agenter og klubber skal ha tilbudt Chelsea flere spisser, men Jose Mourinho skal ha vist lite interesse.

Portugiseren skal nemlig være bestemt på at det er Rooney han ønsker, og nå tror han Manchester Uniteds skuffende sesong vil gjøre det lettere for spissen å forlate «de rød djevlene», hevder The Telegraph.

Situasjonen kan imidlertid endre seg i januar hvis Chelsea blir utsatt for skader på sentrale spillere eller hvis Atletico Madrid-spiss Diego Costa, Napolis Gonzalo Higuain eller Monacos Rademel Falcao viser interesse for en Chelsea-overgang.

Hovedmål
Men i utgangspunktet er det Wayne Rooney som er portugiserens hovedmål.

Chelsea har allerede forsøkt å signere Wayne Rooney, da de la inn bud på spissen i sommer, men Manchester United har vært klare på at de ikke ønsker å selge 28-åringen.

United-spissens kontrakt går ut neste år, og med mindre han forlenger med Manchester United, vil det bli spennende å se om den regjerende seriemesteren ønsker å selge ham eller om de lar ham være i klubben ut kontraktstiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.