Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er mye verre enn filming

Marko Marin i fokus da Chelsea gikk på et sjokktap.

CHELSEA - QPR 0-1:

Onsdag fikk Marko Marin sin første start i Premier League for Chelsea, og tyskeren brukte ikke lang tid på å gjøre seg bemerket mot Queens Park Rangers.

Etter bare fire minutter gikk tyskeren hardt til verks mot Stephane M'Bia. Marin gikk inn med strak fot mot QPR-spilleren, men slapp unna med gult kort. Taklingen var likevel av det svært stygge slaget, og mannen som debuterte fra start i ligaen kunne fort blitt sendt av banen uten å ha svettet nevneverdig i trøyen.

- Verre enn filming
«Marin-taklingen blir bare verre og verre for hver reprise. Klart rødt kort. Etter mitt syn er dette mye verre enn filming», skriver TV 2-ekspert Lars Sivertsen på Twitter.

«Ingen har fått ødelagt karrieren av filming. Tror et annet poeng er tidspunktet. Dommere tør ikke gi røde kort så tidlig i kampen», legger han til om hendelsen.

Også i TV 2s studio i pausen var paneldeltakerne klare på at den «tyske Messi» burde vært sendt av banen allerede i det 4. minutt.

- Fortjente det
Marin er på ingen måte kjent som noen hardhaus på banen, og huskes vel heller bedre for å ha gått i bakken da han ble truffet av et ølkrus under tiden i Werder Bremen.

Se Marin bli senket av et ølkrus:

HTML EMBED

Det at det ble et svært surt tap for Chelsea i kampen der Rafael Benitez hadde valgt å gi Marin sjansen fra start var heller ikke noen opptur for tyskeren.

QPR-manager Harry Redknapp derimot var svært fornøyd etter kampslutt.

- Vi har jobbet så hardt på trening. Gutta jobbet som bare det i dag også, og fikk sin belønning. Vi fortjente dette og det var en fantastisk prestasjon, sier han til BBC.

- Da vi tapte mot Liverpool sist, var vi langt nede. Da ble vi spilt helt ut, og hadde gutter på banen som ikke snakket englesk. I dag var Shaun Derry strålende, sier han.

Utskjelte Adel Taarabt var svært involvert i vinnermålet.

- Jeg brukte Adel på topp, og ba ham ligge i «hullet». Vi har trent på dette, og i dag satte gutta standarden for hvordan vi skal spille hver eneste uke, sier manageren.

Lite action
Resten av første omgang på Stamford Bridge var ikke all verden å juble for. Det var ventet at Chelsea skulle leke med bunnlaget QPR, men de klarte ikke å sette sitt preg på kampen.

Første omgangs største Chelsea-sjanse kom da nevnte Marin spilte til unggutten Oscar. Avslutningen fra brassen gikk via Clint Hill og til corner.

Noen mål ble det ikke i løpet av de første 45 minuttene og lagene gikk i garderoben på stillingen 0-0. Etter pause skulle det imidlertid skje litt mer foran nesa på QPRs Julio Cesar.

Sjokktap
I det 49. minutt kom Marin seg fri og ga til kollega Victor Moses. Fra kort hold satte imidlertid den tidligere Wigan-spilleren ballen utenfor målet til gjestene.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Minutter senere fikk Chelsea en dobbeltsjanse. Først ble skuddet til David Luiz blokkert, før Fernando Torres satte returen rett på Queens Park Rangers' sisteskanse.

Queens Park Rangers hadde ikke all verden å by på offensivt og det som kom tok keeper Ross Turnbull seg greit av, helt til det sto 78 minutter på klokken.

Da trillet Adel Taarabt ballen til Shaun Wright-Phillips og den tidligere Chelsea-spilleren fant nettet mot gamle lagkamerater. Et livlig Chelsea-publikum ble brått litt mer stille.

Wright-Phillips tok også en såkalt «stille feiring».

Til tross for et press mot slutten klarte aldri vertene å svare på dette. QPR tok dermed svært viktige poeng, mens Chelsea måtte gå slukøret i garderoben.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken