Etter VM-gull og lang sommerferie er Fernando Torres endelig tilbake på Liverpools treningsanlegg på Melwood, hvor planene er klare: Han skal ikke bare forbli Liverpool-spiller, han skal vinne ligagull med Englands mestvinnende klubb.

- Ja, det var målet da jeg kom hit, og det er fortsatt målet, sier spanjolen til Liverpools hjemmeside.

- Forhåpentligvis kan få den sensasjonelle følelsen her denne sesongen.

- England beste klubb
Han er ikke snau når han først har gitt beskjed om at han vil forbli Liverpool-spiller, Fernando Torres. Til tross for at Mersey-giganten ikke har vunnet ligagull på over 20 år, mener han fortsatt at Liverpool er i en liga for seg selv.

- Dette er det beste laget i landet, fortsetter spissen mens Chelsea-supporterne spør seg om det er blitt for mye sangria den siste tiden.

- Målene og forventningene er alltid høye. I Liverpool er ønsket å slåss om alle titlene.

Hyller Cole
Skal Anfield-laget være i nærheten av en slik målsetting er det ingen tvil om at Torres må holde seg skadefri. Nysigneringen Joe Cole må også slå ut i full blomst, noe hans spanske klubbkollega har stor tro på at han skal klare.

- Han er en slik spiller jeg liker å spille med, og han kan ta et lag opp et nivå. Pasningsspillet hans er utrolig, så forhåpentligvis vil han starte sesongen bra.

- Jeg gleder meg til å spille med ham, og forhåpentligvis kan vi hjelpe ham til å finne seg til rette så fort som mulig. Det er vårt ansvar å hjelpe alle de nye spillerne.

Skryter av Hodgson
Det er likevel ikke bare Joe Coles ankomst som gleder den ferske VM-vinneren. Torres innrømmer også at han er spent på hva Roy Hodgson kan få til, og understreker han satte stor pris på besøket han fikk av den nye Liverpool-manageren i ferien sin.

- Jeg satte stor pris på at han kom til meg i ferien min og fortalte meg om planen hans for klubben, og hva han ønsket fra meg.

- Jeg håper han er rett mann for at Liverpool skal nå sine mål, og jeg gleder meg til å jobbe under ham.