Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er vanskelig å beskrive

Costas Philippou fikk et tøft møte med Luke Rockhold.

Luke Rockhold og Costas Philippou var hovedattraksjonen da UFC arrangerte sitt andre stevne i 2014 natt til torsdag.

Begge fighterne var rangert blant de ti beste mellomvekterutfordrerne på UFCs egen ranking før onsdagens kamp og hadde håp om å ta et byks oppover rankinglisten.

Både Rockhold og Philippou kom fra en lang rekke med seirer før de begge gikk på tap i sine forrige kamper, mot henholdsvis Vitor Belfort og Francis Carmont.

Publikum, som hadde tatt turen til Gwinnett Center i Georgia, fikk ingen lang hovedkamp å hygge seg med. Den var nemlig over etter to og et halv minutt.

Da plasserte Rockhold nemlig et spark mot kroppen til Philippou. Kyprioten gikk i bakken, og kampen var over.

- Jeg elsker det leversparket, det fungerer alltid. Jeg har mye kraft i sparkene mine og så lenge jeg ikke forhaster meg, er jeg i ferd med å bli en mye bedre fighter, sa Rockhold til USA Today.

Vil møte Vitor igjen
Rockhold, som var tittelholder i Strikeforce før organisasjonen ble kjøpt opp av UFC for ett år siden, og gjør det klinkende klart at selv om han tapte for Vitor Belfort i sin første UFC-kamp, kommer han til å sikte høyt også i UFC.

- Jeg er ikke her for å være god, jeg er her for å være veldig god. Jeg vil ha omkamp med Vitor Belfort, og jeg vil ha den her i USA. Jeg får jeg møte de jeg må møte på veien for å komme dit, sa Rockhold og nevnte spesielt briten Michael Bisping.

Philippou beskrev knockoutsparket slik:

- Det er vanskelig å beskrive. Man kan ikke puste og det er smertefullt. Det tok meg nok ett minutt før jeg klarte å inhalere oksygen igjen. De spurte om jeg var ok. Jeg klarte ikke å svare, så jeg ga dem tommelen opp. Jeg har ingen skader i ribbeina, så jeg er så god som ny neste uke.

White slo tilbake mot GSP
En annen mellomvekter som slo godt fra seg i Georgia var Brad Tavares. 26-åringen tok en noe overraskende seier mot høyere rankede Lorenz Larkin og kan nå regne med en topp 10-motstander.

Bonusen for kveldens knockout gikk til Rockohld, kampen mellom Yoel Romero og Derek Brunson ble kåret til kveldens beste, mens Cole Miller fikk bonusen for beste submission. Disse fire mottok 50.000 dollar hver i bonus.

På pressekonferansen etter stevnet skiftet temaet fort fra onsdagens stevne til UFC-president Dana Whites mening om Georges St-Pierres dopingutspill.

Den kanadiske stjernen sa nylig at han ga seg i UFC fordi han ikke følte han hadde organisasjonens støtte i kampen mot doping. Dana White slo kraftig tilbake:

HTML EMBED
Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken