*Nettavisen* Sport.

Dette er Zlatans lønnskrav til den neste klubben han velger å spille for

GODT BETALT: Zlatan Ibrahimovic kommer til å ta seg godt betalt i sin nye klubb.

FRI: Zlatan Ibrahimovic har ikke signert for en ny klubb enda. Foto: Sean M. Haffey (AFP / NTB scanpix)

Zlatan Ibrahimovic kommer ikke tilbake til europeisk klubbfotball for småpenger.

16.11.19 22:32

Zlatan sa nylig til farvel til LA Galaxy og MLS med et oppsiktsvekkende Instagram-innlegg. I den amerikanske klubben scoret svensken 52 mål på 53 kamper.

- Jeg kom, jeg så, jeg erobret, skriver den svenske stjernespissen i innlegget. Takk LA Galaxy for at dere har fått meg til å kjenne meg i live, igjen. Til Galaxy-fansen: Dere ville ha Zlatan og jeg ga dere Zlatan. Vær så god. Nå fortsetter eventyret ... dere kan gå tilbake til å se på baseball, skrev svensken.

38-åringen har likevel ingen planer om å legge opp enda, og har sagt selv at han kommer til å fortsette karrieren i Europa. Nå er det flere klubber som ønsker seg svenskens underskrift, men Zlatans lønnskrav kan muligens skremme bort flere klubber.

Heftig månedslønn

Noen av de sterkeste spekulasjonene er at Zlatan ønsker å returnere til Serie A, og Milan skal være klubben som er i førersetet til å sikre seg svenskens tjenester. Han har også blitt koblet til Bologna, Roma, Napoli og Fiorentina, ifølge Football Italia.

Nå skriver nettsiden at Zlatan har et tydelig lønnskrav som må innfris før han signerer en kontrakt. 38-åringen ønsker seg 1 million euro i måneden på en seks-måneders kontrakt. Det tilsvarer 10 millioner kroner i månedslønn.

Eventyrlig karriere

Uavhengig av hvor svensken ender opp neste gang, så kan han se tilbake på en eventyrlig karriere som fotballspiller. 38-åringen har tidligere spilt for klubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United.

Svensken har også vunnet hele 31 trofeer i karrieren, hvor han blant annet kan se tilbake på fire Serie A-titler, en La Liga-tittel og fire Ligue 1-titler. På landslaget fikk svensken 116 landskamper og scoret 62 mål før han ga seg i 2016.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag