Gå til sidens hovedinnhold

Dette gjør ditt lag nå

Trening, ferie og spillere på prøvespill. Sjekk status for din favorittklubb i Tippeligaen.

BRANN
Trening: Brann har ferie fra og med 11. desember og frem til 5. januar. 13. januar reiser laget på treningsleir til Gran Canaria, og blir i to uker. 10. februar blir det La Manga de to neste ukene.

Spillere: Brann nærmer seg en signering av Stabæks stopper Inge André Olsen, og jakter samtdig på en ny spiss og en ny høyrekant som erstattere for Robbie Winters og Charlie Miller. Begge forsvinner trolig tilbake til Skottland i januar. Mjelde vil ellers bygge laget videre rundt kjøpene i sommer, Ardian Gashi og Eirik Bakke.

FREDRIKSTAD
Trening: Trener frem til 3. desember og starter igjen 3. januar. Skal på to treningsopphold i utlandet, det ene blir på La Manga.

Spillere: Har ungguttene Konan Serge Kouadio (17) og Ismael Beko Fofana (18) fra Senegal på prøvespill denne uken. Konstituert daglig leder, Morgan Andersen, opplyser til Nettavisen at han og trenerapparatet skal ha et møte neste uke der spillerstallen er tema.

LILLESTRØM
Trening: Trener for fullt frem til siste grunnspillkamp i Royal League 10. desember. Deretter ferie til over nyttår. Daglig leder Frank Grønlund opplyser at manager og vikartrener Jan Åge Fjørtoft har lovet spillerne at jo bedre de gjør det i Royal League, desto mer ferie får de.

Spillere: Anders Rambekk kan bli værende i klubben etter at overgangen til Strømsgodset kollapset.

LYN
Trening: Treningsfri frem til 4. desember. Deretter to uker med trening før det igjen blir ferie frem til over nyttår.

Spillere: Lørenskog-spilleren Kim Holmen skrev under på kontrakt med Lyn torsdag. Edu forsvinner trolig i løpet av vinteren. Det er også interesse rundt midtbanespilleren Stefan Gislason.

ODD
Trening: Trener frem til 30. november. Ferie hele desember. Begynner igjen tidlig på nyåret.

Spillere: Trener Gaute Larsen forteller at klubben vil bruke november til å teste nye spillere. - Vi må se an hva vi eventuelt mister av spillere. Pelle Nilsson kan fort forsvinne, og da trenger vi en erstatter for ham. I tillegg er vi på jakt etter en etablert spiss, noe det jobbes kontinuerlig med, sier Larsen. Viking-forsvarer Øyvind Svenning står ifølge Varden høyt på Odds ønskeliste. Midtstopperen Sven Fredrik Stray fra Mandalskameratene ble klar for skiensklubben mandag.

ROSENBORG

Trening: Kjører fellestreninger til 10. desember, da den første kampen i Royal League spilles.

Spillere: Har et uttalt mål om å sikre seg en ung midtstopper, som Rune Bratseth har omtalt som en krysning av seg selv og Erik Hoftun.

SANDEFJORD
Trening: Trener ut november. Den siste uken i november reiser troppen på en sponset seksdagerstur til Nigeria. Sandefjord skal spille en oppvisningskamp mot et all-star-lag som stjernespilleren Kanu er ansvarlig for. Spillerne har fri fra 3. desember, og ferien varer til rett over nyåret, opplyser trener Tor Thodesen.

Spillere: Skal teste fire-fem spillere fra lavere divisjoner de neste dagene.

STABÆK
Trening: Holder på frem til 6. desember. Deretter fri til over nyttår.

Spillere: Er i dialog med Hammarby-spilleren Petter Furuseth Olsen om en overgang. Sportslig leder Tom Schelvan sier til Nettavisen at klubben håper på en avklaring over helgen. Klubben håper også å reforhandle kontrakten med Inge André Olsen, som er ønsket av Brann.

START
Trening: Trener ut november. Har fri hele desember og starter igjen 4. januar.

Spillere: Leter etter offensive spillere ettersom Bala Garba og Todi Jónsson forlater klubben. Sportslig leder Trond Are Gjone sier til Nettavisen at han har flere interessante spillere i kikkerten, men at han ikke vil ut med navn før eventuelle kontrakter er undertegnet.

STRØMSGODSET
Trening: Ferie frem til 3. eller 4. desember. Drar til Marbella på treningsopphold i uke 4 og 5. Skal spille turnering på La Manga i mars.

Spillere: Trener Dag-Eilev Fagermo opplyser at LSKs Anders Rambekk nå er helt uaktuell.

TROMSØ

Trening: Ferie fra 13. november til 3. desember. Landslagsspillerne har noe lenger ferie, men alle er på plass fra 3. januar.

Spillere: Assistenttrener Agnar Chrisensen opplyser at klubben har flere spillere på gang, men han vil ut med konkrete navn. Patrice Bernier har takket nei til et tilbud fra Start, men forsvinner trolig likevel fra Tromsø.

VIKING
Trening: Har ferie fra og med 1. desember til 2. januar.

Spillere:
Klubben opplyser at eventuelle forsterkninger avhenger av hvilke trener som kommer inn. Men sporslig leder Egil Østenstad har bekreftet at klubben jakter på en ny keeper. Charlton-keeper Thomas Myhre står høyt oppe på ønskelisten, sammen med Odds sisteskanse Rune Jarstein.

VÅLERENGA
Trening:
I full trening frem til siste grunnspillkamp i Royal League 10. desember. Ferien strekker seg til ca 5. januar, da spillerne skal gjennomgå tester. Troppen drar til Gran Canaria på treningsleir 8. januar.

Spillere: Sportslig leder Lars Bohinen ønsker ikke å gå ut med navn på aktuelle spillere. Klubben avventer om Tore André Flo og Ronny Johnsen ønsker å fortsette i klubben. – Ballen ligger hos Flo, og Johnsen har sagt han bestemmer seg etter sesongen, sier Bohinen til Nettavisen.

AALESUND
Trening: Trener frem til 1. desember. Møtes igjen 3. januar. Skal på treningsleir på La Manga og Tyrkia rett før sesongstart.

Spillere: Har spillere som Lyns Lars Kristian Eriksen og Tromsøs Benjamin Kibebe på blokka. Har også hatt Groruddalens toppscorer Christian Thorbjørnsen på prøvespill.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken