RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette gleder Wenger

Foto: John Walton/PA
Lettere å lage snømenn enn mål i Manchester for tida.

Tirsdag formiddag ble semifinalekampen i ligacupen mellom Blackburn og Aston Villa avlyst. Nå er det klart at også onsdagens hatkamp mellom Manchester City og United er avlyst.

Grunnen er åpenbar – det er masse snø i Manchester-området for tida, og politiet frykter for sikkerheten til tilskuerne. Både Ewood Park og City of Manchester Stadium skal være spillbare, men frykten for at det skulle kunne skje noe med de mange tusen tilreisende gjør at klubbene, sammen med politiet, har bestemt seg for å spille kampene senere. Så ille er værforholdene i området at begge klubbene har avlyst tirsdagens treningsøkter. Politiet advarer, og ber folk kun kjøre «hvis det er absolutt nødvendig».

Blackburn-Aston Villa vil nå bli spilt neste torsdag, mens City-United skal spilles tirsdag 19. januar.

Utsettelsen vil sannsynligvis glede Arsène Wenger, som mandag sa han ergret seg over at United nå ville få et mindre hektisk kampprogram fremover. Returkampen blir flyttet til onsdag 27. januar, mens seriekampen mot Hull, som skulle spilles tirsdag 26. januar, er utsatt på ubestemt tid.

United ender dermed opp med minst å måtte spille fem kamper i løper av tre uker i januar: Birmimngham (liga, 9.), Burnley (liga, 16.), Manchester City (ligacup, 19.) Manchester City (ligacup, 27.) og Arsenal (liga, 31.).

Arsenal og Manchester United er sammen med Chelsea involvert i en spennende kamp om den engelske ligatittelen. Chelsea topper med 45 poeng etter 20 kamper, mens United har 43 og Arsenal har 41, men også én kamp mindre spilt.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere