*Nettavisen* Sport.

Dette har ikke skjedd på fire år

Foto: Alvaro Barrientos / Ap

Cristiano Ronaldo måtte gå av banen med direkte rødt kort.

03.02.14 09:56

Real Madrid var i ferd med å sikre seg sin sjette strake seier, og med det innta annenplassen på tabellen, da Jese sendte hovedstadslaget i ledelsen 1-0 over Athletic Bilbao i søndagens kamp. Kvarteret før slutt utlignet imidlertid Bilbao-innbytter Ibai Gómez til 1-1, som også ble sluttresultatet, og dermed forblir Real på tredjeplassen, á poeng med tabelltoer Barcelona. De to lagene har tre poeng opp til den nye serielederen Atlético Madrid.

I neste seriekamp må Real klare seg uten stjernespiller Cristiano Ronaldo, som fikk direkte rødt kort like etter at Bilbao hadde utlignet.

Ronaldo la hånden på ansiktet til Carlos Gurpegui, og dyttet til slik at han falt. Deretter havnet 28-åringen i munnhuggeri med hjemmelagets Ander Iturraspe, og fikk til slutt rødt kort.

Trener Carlo Ancelotti var usikker på om utvisningen av var riktig.

- Det er vanskelig for meg å vurdere siden jeg ikke var der, men bildene viste at det var en overdreven reaksjon, sa Ancelotti.

Real-spilleren Marcelo var langt friere i uttalelsene sine. Brasilianeren mente Ronaldo ikke skulle ha vært utvist.

- Det er vanskelig når du mister en spiller på urettferdig vis. Det er klart at avgjørelsen ikke var rettferdig, og det gjorde det veldig vanskelig. Intensjonen vår er å vinne hver kamp. Athletic er et bra lag, men vi hadde uflaks i dag, sa Marcelo til Canal plus.

Ronaldo, som ikke har fått direkte rødt kort i La Liga siden 2010, må uansett stå over neste seriekamp mot Villarreal.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag