*Nettavisen* Sport.

Dette har Liverpool-fansen ventet på

Foto: Getty Images/All Over Press

Også Kenny Dalglish ser fram til å ha Steven Gerrard og Luis Suarez på banen samtidig.

06.02.12 17:47

Steven Gerrard er en levende legende i Liverpool. Den lokale gutten har vært kaptein for laget i en årrekke og har ledet Liverpool til flere triumfer.

Luis Suarez har blitt en helt på the Kop etter å ha storspilt og vist stort engasjement etter overgangen fra Ajax for et drøyt år siden.

Det er imidlertid sjelden at Liverpools to største stjerner har figurert på banen samtidig for laget.

Steven Gerrard slet med skader i mesteparten av 2011, og da kapteinen endelig ble skadefri, fikk Luis Suarez en suspensjon på åtte kamper etter å ha blitt dømt for å ha kommet med rasistiske ytringer mot Patrice Evra.

- To fantastiske spillere
Nå er imidlertid Steven Gerrard skadefri og Luis Suarez er ferdigsonet. Det betyr at Liverpool-fansen kan se fram mot å ha begge stjernene på laget over en lengre periode.

Det gleder manager Kenny Dalglish, selv om han ikke vil bekrefte at begge spillerne vil starte mot Tottenham mandag kveld.

- Vi får vente å se om Steven og Luis kan er tilgjengelige sammen, men det som er sikkert er at de to er fantastiske spillere, som har stor forståelse, sier Dalglish, ifølge The Telegraph.

- Jeg vil ikke at noen skal spille individuelt, men innad i laget må det alltid være forståelse og partnerskap. Så lenge den individuelle biten kommer i andre rekke, vil vi klare oss fint. Jeg ser fram til at de to skal ha en rekke med kamper sammen, fortsetter Dalglish.

Kun 69 minutter sammen på banen
Andy Carroll ble kjøpt inn sammen med Luis Suarez for å erstatte Fernando Torres i januarvinduet i fjor.

Følg Liverpool-Tottenham minutt for minutt i vårt LIVE-system fra klokken 21.00!

Han har heller ikke figurert ofte sammen med Steven Gerrard og Luis Suarez. Totalt har de tre spillerne kun vært 69 minutter sammen på banen for Liverpool.

- Jeg visste ikke at det var så lite, men de har vært skadet til forskjellige tider. Det er positivt for oss at vi har det å se fram til, uttaler Kenny Dalglish.

Suarez gleder seg
Fokuset kommer nok til å være på Luis Suarez i kveld, etter han har sonet totalt ni kamper. Kenny Dalglish tror Suarez kommer tilbake som en klokere mann.

- Det gir deg et løft når du får spillere tilbake, og å få Luis tilbake er fantastisk for alle her. Jeg tror han har lært noe i perioden han var ute, sier Dalglish.

Les også: Carragher på hevntokt

Det er tydelig at Luis Suarez gleder seg til kveldens kamp. Nylig postet han denne meldingen på sin Twitter-profil.

- Endelig har dagen kommet!

Kan bli historisk Tottenham-seier
Liverpool har tradisjonelt et godt tak på Tottenham på Anfield. De siste møtene har imidlertid endt med Spurs-seier

Da Tottenham og Liverpool møttes på White Hart Lane tidligere denne sesongen vant Tottenham 4-0, etter at Liverpool avsluttet kampen med ni mann.

Da lagene møttes på Anfield forrige sesong endte det med 2-0-seier til Tottenham. Hvis Tottenham igjen skulle vinne på Anfield, vil det bli en historisk seier.

Forrige gang Tottenham vant to ligakamper på rad borte mot Liverpool, var så langt tilbake som i 1912 - altså hundre år siden.

Følg Liverpool-Tottenham fra klokken 21.00 her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.