Gå til sidens hovedinnhold

- Dette holder ikke

Martin Andresen er skuffet over sesongavslutningen.

START – VÅLERENGA 2-0:

Hadde Vålerenga slått Sandefjord og Start i de to siste serierundene, hadde de blitt nummer fem i Tippeligaen på samme poengsum som Odd Grenland på fjerdeplass.

I stedet ble det bråstopp på seiersrekken, og to strake tap avslutningsvis i årets serie for Martin Andresens menn.

Søndag vant nemlig Start 2-0 i Kristiansand.

Må bygge videre
- Det er en åpen og jevn kamp, så slipper vi inn mål på en keepertabbe. Da må vi ofre litt framover, og så får de 2-0. Det er en jevn kamp som vi taper, oppsummerer Martin Andresen.

Selv om han fikk mer skikk på sitt mannskap etter at han valgte å konsentrere seg hundre prosent om trenergjerningen i høst, er han ikke fornøyd med sesongavslutningen.

- Det holder ikke at vi taper de to kampene der. Men vi får bygge videre, det bor masse i disse spillerne her, sier Andresen – som nå etter alt å dømme legger opp som fotballspiller for å være trener på heltid.

Banen god for gull
Mens Andresen var skuffet, kunne Start-trener Knut Tørum koste på seg et smil søndag kveld. Etter en god vår, har Start hatt en vanskelig høst. Men seieren over Vålerenga gjør at sørlendingene endte på samme poengsum som gjestene fra Oslo.

På tabellen splittes Vålerenga (7. plass) og Start (9. plass) av Sandefjord, som også endte på 40 poeng.

- En ålreit kamp og et flott punktum på en ålreit sesong, fastslår Tørum overfor TV 2.

Og mest fornøyd av alt, er han med banen!

- Å avslutte på en sånn fantastisk gressbane er vi i de eneste i landet som får. Det er bare å sende en hilsen til banemannen. Hadde det vært opp til banen, hadde vi vært seriemestere, smiler Tørum.

Keepertabbe
Espen Børufsen scoret kampens første mål etter 73 minutter, med et skudd fra spiss vinkel som ikke hadde gått i mål uten hjelp fra en uheldig Troy Perkins i VIF-målet.

2-0 kom tre minutter før full tid, og ble satt inn av Perkins’ amerikanske landslagskollega, Clarence Goodson.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken